La lluita contra la pandèmia

Només els vacunats podran anar als actes del papa Francesc a Eslovàquia

  • Les autoritats prenen la mesura per seguretat i per «no limitar radicalment el nombre de participants»

  • Francesc insta els ciutadans a vacunar-se i critica el «negacionisme suïcida» dels antivacunes

Només els vacunats podran anar als actes del papa Francesc a Eslovàquia
1
Es llegeix en minuts
France Presse

Només els fidels que hagin rebut la pauta completa de la vacunació contra el coronavirus podran acudir als actes públics de la visita al setembre del papa Francesc a Eslovàquia, segons han indicat aquest dimarts responsables d’aquest país citats pels mitjans locals.

«Des del punt de vista de la seguretat i de les possibilitats tècniques, és l’única manera de no limitar radicalment el nombre de participants», ha argumentat Stanislav Zvolenski, arquebisbe de Bratislava.

En la mateixa línia, el ministre de Salut, Vladimir Lengvarski, ha explicat que l’objectiu d’aquesta mesura és «permetre que el màxim nombre possible de persones [...] participin» en aquests actes.

Notícies relacionades

El Papa, que està vacunat, ha animat els ciutadans que facin el mateix i ha qualificat la postura dels antivacunes de «negacionisme suïcida».

El Pontífex serà a Eslovàquia del 12 al 15 de setembre, després d’una breu escala a Hongria, on celebrarà una missa a Budapest. Durant la seva estada al país, Francesc visitarà les ciutats de Bratislava, Presov, Kosice i Sastin.