empitjorament de la salut

L'exprimera ministra ucraïnesa Iúlia Timoixenko, a l'uci per Covid-19

La seva portaveu ha indicat que «segueix en estat greu» des d'aquest diumenge

-

- / AFP/Getty Images

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exprimera ministra d’Ucraïna i, avui dia, líder del grup parlamentari del partit Batkivschina, Iúlia Timoixenko, ha sigut traslladada aquest dimarts a la unitat de cures intensives de l’hospital en el qual es troba ingressada a causa del coronavirus.

La seva portaveu, Marina Soroka, que va confirmar diumenge que la política es trobava en estat greu, ha indicat ara que «desgraciadament no s’han obtingut bones notícies» sobre l’estat de salut de Timoixenko: «Segueix en estat greu».

59 anys.

Notícies relacionades

Timoixenko, de 59 anys, va presidir el gabinet ucraïnès en dues ocasions: entre els mesos de febrer i setembre del 2005 i de desembre del 2007 a març del 2010. Va saltar a la fama com a colíder de la Revolució Taronja d’Ucraïna el 2004, en la qual el prooccidental Víktor Iúsxenko va ser confirmat com a president després que un tribunal declarés que el resultat de l’elecció havia sigut manipulat a favor del seu rival, favorable a Moscou.

Ucraïna ha experimentat un fort augment en les infeccions aquesta setmana, amb un nou total de 2.328 casos reportats dissabte durant les últimes 24 hores. El nombre total d’infeccions és de 104.958 als quals cal sumar 2.271 morts.