URGENT

Atemptat suïcida a la capital de Tunísia

Unn inidividuo s'ha fet esclatar al costat d'un cotxe de la policia

zentauroepp48817520 tunis190627130829

zentauroepp48817520 tunis190627130829 / FETHI BELAID

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El terrorisme torna a colpejarTunísia. Un terrorista suïcida s’ha fet esclatar aquest dijous davant d’un cotxe de policia en una de les principals avingudes de la capital del país, al carrer Charles de Gaulle. El Ministeri de l’Interior del país ha informat de dues policies i tres civils ferits.

Pocs minuts després, un segon atac suïcida ha tingut lloc a Tunis, a prop d’una comissaria de policia, deixant quatre ferits.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres, et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al teu domicili, amb la qual cosa disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del Subscriptor d’El Periódico, el Club eP!