Una dona nega fons a una nena malalta de càncer per ser filla de dues lesbianes

«És la manera en què Déu intenta fer-nos veure que la nena necessita una mare i un pare, no dues mares», va escriure la dona

fcasals48022409 callie strong foto instagram190505140604

fcasals48022409 callie strong foto instagram190505140604

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Callie June té 18 mesos i des del seu bressol lluita contra un agressiu càncer infantil: un neuroblastoma avançat amb metàstasi als ganglis limfàtics i els ossos. La petita, natural de Cincinnati (Estats Units) ha de sotmetre’s a un trasplantament de medul·la, a una segona operació i a 18 mesos de tractament amb radioteràpia i quimioteràpia. 

Per fer front a l’elevat cost de tot el procés, la família va fer una petició d’ajuda a través de la plataforma  GoFundMe per recaptar fons amb què fer front a les despeses, calculades en 90.000 eruos. La família ha divulgat el cas d’una dona que s’ha negat a donar fons per pura homofòbia: Callie June és filla d’una parella lesbiana.

"Les meves oracions per Callie. Volia donar 7.600 dòlars per ajudar-la, però m’acabo d’adonar que les seves mares són lesbianes. Per aquesta raó, he decidit donar-los a St. Jude [hospital infantil]. Continuaré resant per ella, però potser és la manera en què Déu intenta fer-nos veure que la nena necessita una mare i un pare, no dues mares", va escriure Bren Marie en un compte de Facebook que mantenen oberta per la nena.

Notícies relacionades

La petita és filla de dues dones: L’Albree i la Tiffany, que també tenen un altre fill, el Tyler, de set anys. Albree va haver de deixar la seva feina per dedicar-se a cuidar Callie, que va ser adoptada fa només uns mesos. 

En declaracions a la cadena de televisió NBC, les dues dones van reconèixer sentir-se “disgustades i sorpreses” pel comentari però reconfortades per les mostres massives de recolzament, afecte i solidaritat. Fins al moment s’han recollit més de 70.000 dels 90 euros necessaris per al tractament de la Callie June.

Temes:

Homofòbia