URGENT

Almenys un mort i un ferit en un tiroteig al centre de Viena

L'incident s'ha produït a l'interior d'un restaurant

efe-viena / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona ha mort i una altra ha resultat greument ferida aquest divendres en un tiroteig al centre de Viena, han informat les autoritats locals, que de moment no ho consideren un acte terrorista.

Segons el compte de Twitter de la Policia austríaca, l’incident ha passat entorn de les 13.30 hora local (12.30 GMT) a uns 100 metres de la cèntrica plaça de Sant Esteve, mentre que el presumpte autor segueix a la fuga.

El diari sensacionalista ‘Kronenzeitung’ assegura en la seva edició electrònica que el tiroteig ha passat a l’interior del restaurant de menjar austríac Figlmüller, molt popular entre els turistes.

Pànic al local

Un portaveu de la Policia ha dit al mateix diari –molt ben connectat amb les forces de seguretat austríaques– que, de moment, les autoritats no creuen que es tracti d’un acte terrorista.

Segons testimonis dels fets, citats per la premsa electrònica austríaca, desenes de persones han sortit corrents en pànic quan s’han sentit els trets.

Notícies relacionades

La zona entorn del restaurant ha sigut acordonada per la policia, mentre la recerca del sospitós ha sigut ampliada a la resta de la ciutat, sense que corri perill la població local, ha assegurat la Policia a Twitter.

Helicòpters policials han sobrevolat la zona del tiroteig i nombrosos cotxes de la policia s’han desplaçat a gran velocitat al centre històric de la ciutat.

Temes:

Àustria Viena