EL TERROR GLOBAL

La causa de la mort d'Echeverría va ser una punyalada a l'esquena

El cos de l'espanyol assassinat a Londres serà repatriat avui a la base de Torrejón de Ardoz

GRA314  TORREJON DE ARDOZ  C A MADRID   10 06 2017 - El presidente del Gobierno  Mariano Rajoy  d   saluda a la familia de Ignacio Echeverria  el joven fallecido el sabado pasado en los atentados de Londres  a la llegada del feretro del joven hoy en la base aerea de Torrejon de Ardoz  EFE Diego Crespo Presidencia del Gobierno

GRA314  TORREJON DE ARDOZ  C A MADRID   10 06 2017 - El presidente del Gobierno  Mariano Rajoy  d   saluda a la familia de Ignacio Echeverria  el joven fallecido el sabado pasado en los atentados de Londres  a la llegada del feretro del joven hoy en la base aerea de Torrejon de Ardoz  EFE Diego Crespo Presidencia del Gobierno / EFE / DIEGO CRESPO

1
Es llegeix en minuts

La causa de la mort d'Ignacio Echeverría en l'atemptat de Londres de dissabte passat va ser "una punyalada a l'esquena", segons consta al certificat de defunció, han informat fonts del Ministeri espanyol d'Afers Estrangers.

Echeverría va morir el 3 de maig en l'atemptat perpetrat per tres gihadistes al pont de Londres i al mercat de Borough, a la capital britànica.

El cos d'Ignacio Echeverría arribarà avui a la base aèria de Torrejón de Ardoz (Madrid) en un avió oficial, segons han informat a Efe fonts del Ministeri d'Afers Estrangers. A l'avió també hi viatjaran els familiars d'Echeverría i els acompanyarà el cònsol d'Espanya a Londres, José Riera.

Notícies relacionades

El Govern va concedir aquest divendres a Echeverría la Gran Creu de l'Orde del Mèrit Civil, una de les distincions més altes de l'Estat, per la seva valentia a l'enfrontar-se als terroristes quan intentava apunyalar una dona en l'atemptat, que va causar vuit víctimes mortals i 48 ferits. A més, Echeverría serà recordat en una concentració a la localitat corunyesa d'As Pontes (la Corunya), vila on va residir durant la seva infància.

Durant l'acte es llegirà un comunicat i es guardarà un minut de silenci. La localitat li dedicarà un parc a la rodalia de la seva antiga vivenda.