ELECCIONS PRESIDENCIALS ALS EUA

Clinton desferma la 'selfimania'

Es fa viral la imatge en què centenars de joves s'autofotografien amb la candidata demòcrata a Orlando

 

  / TWITTER / BARBARA KINNEY

1
Es llegeix en minuts

Mentre arriba l'anhelat primer cara a cara entre Hillary Clinton i Donald Trump -amb una audiència potencial de 100 milions de nord-americans-, la candidata demòcrata ja ha donat el seu primer cop d'efecte amb una foto que s'ha viralitzat a Twitter. Centenars de nois d'esquena a Hillary es fan un 'selfie' amb ella, darrere, saludant, en un acte de campanya. El moment, per espontani, diu molt més que si la imatge s'hagués captat des de davant, amb un angle clàssic.

El 'selfie' massiu al qual es va prestar Clinton -en poques hores va arribar als 8.000 retuits- va tenir lloc durant un acte de campanya a Orlando (Florida) i el moment va ser captat per Barbara Kinney, la fotògrafa oficial de la campanya de la candidata demòcrata i, en el seu dia, la fotògrafa de la Casa Blanca amb Bill Clinton.

POTSER NO TAN ESPONTÀNIA

Notícies relacionades

Alguns van comentar a la xarxa social de l'ocellet que la foto podria haver estat planejada per la mateixa Clinton, lluny d'haver sigut un acte espontani i propi de la joventut de la platea.

Clinton s'enfrontarà d'aquí poques hores amb Donald Trump, en el primer dels tres debats previstos. Aquest primer assalt d'una hora i mitja serà transmès en directe en diverses plataformes 'on line'. El segon debat serà el 4 d'octubre, i el tercer i últim, el 9 d'octubre.