Un home disfressat d'ós causa alarma a Baltimore

L'individu, que ha resultat ferit per un tret per la policia, amenaçava de fer esclatar una bomba a la seu d'una emissora de televisió

Un home disfressat d’ós panda provoca l’alarma a Baltimore / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'oficina de l'emissora de televisió FOX 45 a Baltimore (EUA) va ser desallotjada dijous quan un home va calar foc a un vehicle a l'estacionament, va irrompre al vestíbul de l'edifici i va amenacar de detonar una bomba.

"Va dir que portava una memòria USB i que tenia informació que volia que es difongués. Va comparar les dades amb la informació trobada als 'papers de Panamà', segons el director de notícies del canal, Mik Tombo, en referència a la filtració que aquest mes va destapar empreses i actius opacs a tot el món.

Tombo ha indicat que l'individu "aparentment havia fet abans algunes amenaces" a personal de l'emissora i portava ulleres de sol, una mascareta i a més anava vestit amb una estranya disfressa.

Policies i bombers es van desplaçar al lloc del succés, així com una equip de desactivació d'explosius.

Després d'estar una estona a l'edifici, el desconegut va sortir al carrer, on l'esperaven diversos agents de policia, indica el diari local "The Baltimore Sun". També precisa que es van sentir trets i l'home va aparèixer estès a terra.

Una fotografia divulgada pel diari mostra l'individu, amb una disfressa que sembla d'un animal o d'un personatge de dibuixos animats, quan surt de les instal·lacions de l'emissora i és envoltat pels agents fortament armats que el detenen.

El guàrdia de seguretat Jourael Apostolides ha assenyalat que la memòria USB que portava contenia un vídeo en què aquest apareixia parlant de l'espai i el Govern, segons el diari.

Notícies relacionades

Apostolides ha comentat que l'home portava una cosa que es podia assemblar a una bomba.

Tombo ha afegit que el personal de l'emissora està "una mica alterat, però tothom està bé". 

Temes:

Estats Units