MASSACRE RACISTA

Aquest és el jove que va matar nou afroamericans en una església als EUA

La policia identifica Dylan Roof com a l'autor de la massacre

1
Es llegeix en minuts

L'home que aquesta nit ha assassinat per motius racistes nou persones en una església afroamericana a Carolina ha sigut identificat per la policia com a Dylan Storm Roof.

És un jove de 21 anys a qui la seva família va regalar a l'abril, amb motiu del seu aniversari, una pistola. Roof segueix fugit i la policia ha posat en marxa una autèntica caça de l'home per atrapar-lo. De fet, casa seva ha sigut envoltada pels agents.

Els mitjans nord-americans han difós diverses imatges del jove en què apareix amb una bandera de la Sud-àfrica de l'apartheid brodada a la jaqueta.

Notícies relacionades

A la nit, el noi va entrar a l'Església Episcopal Metodista Emmanuel i va començar a disparar a un grup que estava estudiant la Bíblia, i va matar tres dones i sis homes.

Una supervivent va explicar que el jove li va perdonar la vida dient-li: "Explica al món el que ha passat". El familiar d'un testimoni va explicar que l'assaltant va dir: "Ho he de fer. Vosaltres violeu les nostres dones i us esteu quedant amb el nostre país. I us en heu d'anar". 

Temes:

Estats Units