CAMÍ CAP A BROADWAY

Quatre policies suecs que estaven de vacances a Nova York, herois per un dia

La premsa novaiorquesa destaca que, tot i estar fora de servei, detinguessin l'home que n'estava agredint un altre al metro

Vídeo de com els policies suecs immobilitzen un agressor al metro de Nova York. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Quatre policies suecs que estaven de vacances a Nova York han saltat a la fama després d'intervenir en una baralla entre dos pidolairesDiaris com el 'New York Post' els han batejat com a "herois", encara que alguns policies novaiorquesos han assegurat que ells fan això cada dia.

Els fets van passar dimecres, quan els quatre agents anaven en metro cap a Broadway a veure el musical 'Els Miserables'. Durant el viatge, van sentir com el conductor del tren començava a cridar per l'intercomunicador: "¿Hi ha algun policia al tren?".

Notícies relacionades

"Vam pensar que potser algú necessitava ajuda", ha explicat Samuel Kvarzell, un dels agents del Departament de Policia d'Estocolm. Així que els quatre policies van començar a avançar pels vagons fins a arribar a la part del davant del tren, on van veure un indigent pegant a un home que, aparentment, ja havia perdut la consciència.

NOMÉS TURISTES

"Un d'aquells homes estava a sobre de l'altre, i els vam separar", ha explicat Markus Asberg, un policia d'Uppsala. Ells es treuen mèrit. "Hem vingut aquí de vacances. No som herois. Només turistes", ha afirmat un dels policies.