El Papa reitera la seva crida internacional per evitar morts al Mediterrani

El Pontífex recorda que les víctimes són "famolencs i perseguits que busquen una vida millor"

Oracions a la plaça de Sant Pere pels 700 immigrants morts després de naufragar un pesquer davant de les costes de Líbia. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El papa Francesc ha reiterat la seva crida a la comunitat internacional perquè "actuï amb decisió i promptitud" i eviti més tragèdies com la del Mediterrani, amb la desaparició de 700 persones després del naufragi del vaixell en què viatjaven cap a Itàlia.

"Dirigeixo una crida urgent a la comunitat internacional perquè actuï amb decisió i promptitud, amb l'objectiu d'evitar que aquest tipus de tragèdies es tornin a produir", ha recalcat Francesc.

Notícies relacionades

El Papa ha recordat que "són homes i dones com nosaltres, germans que busquen una vida millor, famolencs, perseguits, ferits, explotats, víctimes de guerres, que busquen una vida millor. Buscaven la felicitat".

Jorge Bergoglio ha fet aquestes reflexions durant el discurs pronunciat després de l'Àngelus i ofert als milers de fidels congregats a la plaça de Sant Pere del Vaticà, a qui ha convidat a "pregar en silenci primer i després tots junts per aquests germans i germanes" desapareguts en les aigües del canal de Sicília.