La policia de Nova York, en alerta arran de les explosions de Boston

Les mesures de seguretat s'han incrementat en hotels, a la zona de Wall Street i en estacions de transports públics davant possibles atemptats terroristes

Explosions a la línia de meta de la Marató de Boston. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Lapolicia de Nova York ha augmentat la vigilància en alguns punts clau de la ciutat, incloent-hi hotels, arran de les explosions registrades a Boston.

"Estem augmentant la seguretat als hotels i altres punts importants de la ciutat a través del desplegament de vehicles de resposta especial fins que se sàpiguen més coses" de les explosions de Boston, ha assenyalat el comissionat adjunt de la policia novaiorquesa, Paul Browne, en un comunicat.

No obstant, Browne no ha detallat el volum de personal o mitjans desplegats ni alguns dels punts en què s'han desplegat.

Notícies relacionades

Es tracta d'un desplegament preparat per endavant amb motiu dels atemptats terroristes de l'11 de setembre del 2001, i ja es va posar en marxa en ocasió dels atacs de Londres del juliol del 2005 o dels atemptats de Bombai (Índia) del novembre del 2008.

En aquestes ocasions, unitats especials de la policia han estat enviades a vigilar de forma preventiva punts clau de la ciutat, com laBorsa de Wall Street i els seus voltants; les principals estacions de transport públic, hotels o institucions federals i municipals.