HI HA TRES ferits

Una professora mata a trets tres membres de la Universitat d'Alabama

L'especialista en Neurologia va obrir foc al saber que no li renovarien la plaça a la facultat

Amy Bishop, la professora del Departament de Biologia detinguda a Huntsville, Alabama.

Amy Bishop, la professora del Departament de Biologia detinguda a Huntsville, Alabama. / AP / BOB GATHANY

1
Es llegeix en minuts
EFE
WASHINGTON

Tres membres del Departament de Biologia de la Universitat d'Alabama, a Huntsville, van morir ahir en un tiroteig provocat, segons sembla, per una professora.

"Hem confirmat la mort de tres persones i tres ferits", va dir un portaveu de la policia de la universitat.

Fonts de la universitat citades pel diariThe Huntsville Timesvan dir que una professora de Biologia, identificada com a Amy Bishop, ha estat detinguda "sense incidents" en relació amb el tiroteig que va tenir lloc al Centre Shelby d'activitats científiques de la universitat.

El portaveu policial també van confirmar que la suposada autora dels trets havia estat detinguda.

El marit, també detingut

Segons mitjans locals d'informació, el tiroteig hauria tingut lloc després que a la dona, una científica especialista en Neurologia, se li negués la titularitat en el càrrec de professora de la universitat.

També ha estat detingut el marit de la dona, encara que no se'l considera sospitós.

Fonts de l'hospital de Huntsville han informat que les tres persones ferides van ser portades a aquest centre d'atenció mèdica i que dues estan en estat crític.

Edifici acordonat

Els mitjans locals han dit que l'incident va passar a la tarda durant una reunió de membres de la facultat de biologia, i que la policia de la universitat va acordonar l'edifici després d'evacuar tots els estudiants.

Notícies relacionades

A l'edifici hi havia pocs estudiants i cap va resultar ferit, segons va manifestar Ray Garner, portaveu de la universitat.

Al seu lloc d'internet, la universitat va informar que s'havien cancel·lat totes les classes de divendres i va aconsellar als estudiants tornar a casa.