El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

PER PRIMERA VEGADA A ESPANYA

L'Hospitalet acullirà a l'agost el Campionat Mundial d'Halterofília Màster

La ciutat serà l'escenari de l'esdeveniment més gran d'halterofília per a veterans, en el qual participaran prop de 900 esportistes

world-weightlifting-mster-championships-2015-francisco-garca

world-weightlifting-mster-championships-2015-francisco-garca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Poliesportiu Municipal Gornal de l’Hospitalet acollirà del 17 al 25 d’agost el Campionat Mundial d’Halterofília Màster, en el qual participaran 893 esportistes en categoria masculina i femenina procedents de 40 països de tot el món.

Ésla primera vegada que una ciutat organitza directament un esdeveniment esportiu de caràcter mundial i amb un volum de visites tan elevat, ja que s’estima que, entre participants, acompanyants i tècnics, passaran per la ciutat unes 3.000 persones.

També és la primera vegada que arriba a Espanya aquesta prova, que comptarà amb la participació d’esportistes més grans de 35 anys en diferents categories, alguns sobrepassant fins i tot els 80 anys i altres campions olímpics o mundials.

En total, 505 homes i 388 dones que ocuparan durant una setmana el modern Poliesportiu Municipal Gornal, la instal·lació esportiva més actual de la ciutat. Inaugurat el 2015, és l’emplaçament ideal per, a més, les bones comunicacions viàries i de transport públic que ofereix.  

La ubicació de l’Hospitalet, la qualitat de les seves instal·lacions esportives i les possibilitats d’allotjament que ofereix la ciutat quant a qualitat hotelera, han consolidat la localitat com a destí del turisme esportiu, tant per la convocatòria d’esdeveniments de gran envergadura com aquest com per la realització de campus esportius, concentracions preparatòries o estades, entre d’altres.

La prova està organitzada pel Club d’Halterofília Piràmide de l’Hospitalet en col·laboració amb l’ajuntament i la Federació Internacional d’Heterofília Màster.

Actualment segueix en marxa el procés de captació de voluntaris per realitzar diferents tasques d’ajuda i suport durant la competició.

Notícies relacionades

Els interessats s’hi poden inscriure a través d’un formulari ‘online’ que trobaran a la pàgina oficial del campionat o bé enviant un correu electrònic a voluntariadolh2018@gmail.com. Per inscriure-s’hi, és necessari tenir més de 16 anys i, en cas de ser menor d’edat, es requerirà l’autorització parental.  

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA