Llars Mundet acollirà una clínica psicològica de la UB

El nou centre, que serà de referència, obrirà a principis de l'any que ve

icoy27851906 palau de les heures161101161857

icoy27851906 palau de les heures161101161857

1
Es llegeix en minuts
ÓSCAR HERNÁNDEZ / BARCELONA

La Universitat de Barcelona (UB) obrirà a principis de l’any que ve una clínica psicològica, que serà un centre de referència, a l’edifici Espinalb, a les Llars Mundet, al costat de la facultat de Psicologia, amb seu al Palau de les Heures.

    «L’objectiu és que aquesta clínica es converteixi en un referent per a la salut psicològica dels ciutadans i, al mateix temps, que serveixi per a la docència clínica i la investigació dels estudiants de grau i postgrau de la Universitat de Barcelona», va explicar Josep Batista, degà de la facultat de Psicologia d’aquesta universitat. 

Notícies relacionades

    El nou centre, que oferirà assistència als ciutadans de Barcelona i de comarques pròximes, tindrà 14 consultes, sis de les quals es destinaran a nens. També hi haurà sales per a rehabilitació física o cognitiva i per a teràpies de grup. De moment ja s’han fet proves assistencials al Palau de les Heures.

MISSIONS / Per Batista, el centre permetrà «complir les tres missions de la universitat: docència, recerca i transferència a la societat». Els equips estaran formats per professors, alumnes i personal contractat.