LA RECEPTA

Carn de vedella rostida

1
Es llegeix en minuts

Pepita Grifoll, propietària de la Carnisseria Pepita i Joaquim, del mercat de Guinardó, ens ofereix aquesta recepta típica catalana.

INGREDIENTS (4 persones)

750 grams de vedella lligada per rostir

3 cebes

3 tomàquets madurs

1 pastanaga

1 cabeça d'alls

1 trosset de nou moscada

1 trosset de canyella en branca

50 grams de pinyons

1/2 got de conyac

1 got de vi blanc

Caldo

Oli i sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Demaneu a la parada la carn lligada per rostir. En primer lloc, escalfeu l'oli en una cassola i daureu la carn. Quan estigui a punt, reserveu-la. A la mateixa cassola daureu les cebes, els tomàquets, la pastanaga, els alls, la nou moscada i la canyella. Quan estigui tot preparat, es torna a incorporar la carn i se li afegeix mig got de conyac, es deixa reposar 15 minuts i se li afegeix el vi. Abaixeu el foc i quan faci xup-xup afegiu-hi tres cullerades de caldo bullint i els pinyons. Deixeu que es cuini a foc lent i no tapeu la cassola.