LA RECEPTA
Callos Barcelona
Laura Ramells, propietària de la parada Menuts Ramells Martín del mercat del Carmel, proposa la recepta de Callos Barcelona, que ha batejat amb el nom de la ciutat a la qual vol rendir homenatge.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de tripa
200 grams de cansalada viada
100 grams de xoriço
2 llesques de pa
50 grams d'ametlles torrades
pebre de caiena
2 grans d'all
julivert
2 cebes grans
500 grams de tomàquets madurs
PREPARACIÓ
Talleu la tripa i poseu-la amb aigua i sal. Fregiu el pa, la cansalada i el xoriço, tallats a daus. Retireu el pa quan estigui fet. Afegiu-hi la ceba i el tomàquet. Piqueu al morter el pa, l'all, el julivert, les ametlles i el pebre. A continuació agafeu els callos amb les mans, sense escórrer, i poseu-los a la cassola amb tots els ingredients. Poseu-ho a foc fort, sense parar de remenar, fins que bulli, després abaixeu la temperatura i deixeu-ho coure entre 30 o 40 minuts.
Notícies relacionadesMERCAT DEL CARMEL:
Llobregós, 149
- Àustria guanya Eurovisió i Melody s’immola
- Pronòstic delicat Operat d’urgència el ferit greu per l’atropellament de Cornellà
- ACTUALITAT BLAUGRANA Flick, sobre la rua multitudinària: «Em vaig quedar impressionat. Va ser increïble»
- CONTEXT Amor lliure i responsable
- Tribunals El jutge va eliminar el perfil de la víctima dels pederastes del Raval
- "No et mata, però et treu la vida": tres dones posen rostre a la fibromiàlgia, la malaltia ‘invisible’
- Investigació ¿Quantes hores has de dormir si vius a Catalunya? La Universitat de Columbia ho revela
- EL GIRO D’ITÀLIA Ayuso torna a desafiar Roglic i li retalla un altre segon
- Fórmula 1 Alonso i Sainz il·lusionen a Imola a l’entrar entre els sis primers
- TEMPORADA CITYZEN EN BLANC El Crystal Palace guanya la FA Cup i deixa el City amb les mans buides