LA RECEPTA

Callos Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Laura Ramells, propietària de la parada Menuts Ramells Martín del mercat del Carmel, proposa la recepta de Callos Barcelona, que ha batejat amb el nom de la ciutat a la qual vol rendir homenatge.

INGREDIENTS  (4 persones)

1 quilo de tripa

200 grams de cansalada viada

100 grams de xoriço

2 llesques de pa

50 grams d'ametlles torrades

pebre de caiena

2 grans d'all

julivert

2 cebes grans

500 grams de tomàquets madurs

PREPARACIÓ

Talleu la tripa i poseu-la amb aigua i sal. Fregiu el pa, la cansalada i el xoriço, tallats a daus. Retireu el pa quan estigui fet. Afegiu-hi la ceba i el tomàquet. Piqueu al morter el pa, l'all, el julivert, les ametlles i el pebre. A continuació agafeu els callos amb les mans, sense escórrer, i poseu-los a la cassola amb tots els ingredients. Poseu-ho a foc fort, sense parar de remenar, fins que bulli, després abaixeu la temperatura i deixeu-ho coure entre 30 o 40 minuts.

Notícies relacionades

MERCAT DEL CARMEL:

Llobregós, 149