Troba el teu habitatge a barcelona

¿Sabies que els pisos de dues habitacions són els més demandats a Barcelona? Tots aquests estan a la venda

Si aquest és el tipus de vivenda que busques a la Ciutat Comtal, t’ajudem a trobar-la

¿Sabies que els pisos de dues habitacions són els més demandats a Barcelona? Tots aquests estan a la venda
1
Es llegeix en minuts

Trobar pis a Barcelona no és una tasca fàcil. En concret, aconseguir un pis de dues habitacions a Barcelona, ja que aquest tipus d’immobles són els més demandats ara mateix a la Ciutat Comtal. Vivendes ideals per a parelles o petites famílies, a qui volem ajudar en la seva recerca. Per a això, hem seleccionat els següents Pisos en venda a Barcelona amb 2 habitacions.

Planta baixa amb terrassa a l’Eixample de Barcelona

Per 147.000 euros pots aconseguir una agradable casa de planta baixa amb terrassa a l’Eixample de Barcelona. La propietat necessita reformes. Disposa de 93 m2 i compta amb dos dormitoris, cuina independent, saló i un lavabo.

Més informació i fotografies a Pis en venda a l’Eixample de Barcelona.

Pis amb terrassa de dues habitacions a Verneda i La Pau

Pis alt lluminós amb vista a la Sagrada Família, el Tibidabo i la Torre Agbar. Destaca el seu gran finestral al saló, la seva cuina integrada i equipada, els seus armaris encastats, lavabo completament reformat i la seva terrassa agradable. Els dos dormitoris amb què compta són amplis.

Més informació i fotografies a Pis en venda de 2 habitacions a Barcelona, Verneda i La Pau.

Pis d’obra nova amb 2 habitacions a El Carmel

Interessant oportunitat per aconseguir un pis de nova construcció a Barcelona. Vivenda amb acabats d’alt ‘standing’ al barri d’El Carmel, al costat de la nova estació de metro el Coll-Teixonera. Es ven amb la cuina completament equipada i inclou traster al preu.

Més informació i fotografies a Pis d’obra nova amb dues habitacions en venda a Barcelona.

Dúplex de planta baixa amb dues habitacions a Barcelona

Notícies relacionades

Bonica vivenda tipus dúplex. Compta amb un pati-terrassa i disposa d’entrada directa des del carrer. Totalment reformat. Consta d’un ampli saló obert, amb cuina integrada, dues habitacions i dos lavabos. Ubicació ideal, al costat del Parc del Centre de Poblenou i diferents zones verdes i d’escampament.

Més informació i fotografies a Dúplex de planta baixa en venda a Poblenou, Barcelona.