Troba el teu habitatge a barcelona

¿Segona mà o obra nova?: Aquesta és l’oferta immobiliària actual a Vilanova i la Geltrú

Repassem amb professionals que treballen a la localitat la situació, reptes i oportunitats que presenta el mercat

¿Segona mà o obra nova?: Aquesta és l’oferta immobiliària actual a Vilanova i la Geltrú

SHUTTERSTOCK

2
Es llegeix en minuts

«En continu moviment, està en auge», així és com està el mercat immobiliari a Vilanova i la Geltrú. Aquestes són les paraules amb què defineix una de les agències que participen en aquest article el moment actual que viu el sector immobiliari a la localitat. «Jo crec que sempre és un bon moment per comprar vivenda a Vilanova, és una ciutat que et rep amb els braços oberts i on en el dia a dia es gaudeix d’una alta qualitat de vida», afegeix un altre dels professionals consultats. 

Tant el mercat de segona mà com les promocions d’obra nova ofereixen pisos en venda a Vilanova i la Geltrú en aquests moments. De fet, els pisos són els immobles més demanats a la localitat, segons les fonts consultades. En aquest sentit, des d’Immobles El Niu, expliquen que «la tipologia més demanada són els pisos en general, però concretament els de tres habitacions, amb terrassa i garatge són els més buscats». L’experta d’aquesta agència matisa que avui dia, «es prefereix un pis cuidat i que no requereixi reforma, ja que els pisos reformats completament han pujat de preu». 

D’altra banda, a Finques Inmollar, destaquen la varietat d’immobles disponibles, atesos els diferents perfils de clients que arriben a la seva oficina. «Hi ha un moviment de compradors per a primera i segona residència de «famílies que surten de Barcelona i busquen vivenda en localitats més tranquil·les, juntament amb el client «que ve buscant les nostres platges i entorn i vol immobles confortables on pugui descansar i desconnectar. Tot això, per la proximitat amb Barcelona i Tarragona i per les bones comunicacions en transports i aeroports». 

Juntament amb aquestes oportunitats per comprar habitatge de segona mà a Vilanova i la Geltrú, en aquests moments destaca també l’oferta de promocions d’obra nova al municipi. Com a coneixedors d’aquest sector, des de SQD destaquen l’aposta de l’ajuntament, que «està revitalitzant els edificis antics, cosa que dona lloc a exclusives finques al centre» i la posada en marxa de «nous projectes a la part alta de Vilanova, concretament a la Collada i el barri de Mar». Aquestes promocions estan atraient tant inversors estrangers com veïns de municipis pròxims on hi ha escassetat d’obra nova. Les vivendes de nova construcció «són projectes que ofereixen solucions de molt alta qualitat, amb tots els avenços tecnològics. Les obres noves de SQD destaquen pels seus acabats d’alta gamma, juntament amb atractives zones comunitàries amb jardins, solàrium i piscina». 

Sigui quina sigui la necessitat del client immobiliari a Vilanova i la Geltrú els experts consultats s’entregaran per satisfer-la. Es tracta d’equips amb una dilatada trajectòria i experiència en el sector immobiliari, cosa que els dota de les millors eines per assessorar i guiar tots i cadascun dels clients que arriben a les seves oficines. El contacte amb ells es pot fer des de: 

IMMOBLES EL NIU: www.immobleselniu.com 

Notícies relacionades

FINQUES INMOLLAR: www.inmollar.com

SQD: www.sqd-vng.es 

Temes:

Vivenda