Troba el teu habitatge a barcelona

Pisos en venda a Barcelona que pots visitar aquest mes d’agost

Aprofita les vacances per trobar la teva futura llar a Barcelona

Pisos en venda a Barcelona que pots visitar aquest mes d’agost

tucasa.com

1
Es llegeix en minuts

De dos, tres o quatre dormitoris, per reformar, per estrenar o de segona mà. Sigui quina sigui la teva prioritat i les teves necessitats, els pisos en venda a Barcelona en aquests moments les poden satisfer. La varietat d’immobles disponibles augmenta així les possibilitats de trobar l’immoble ideal per a cada client que arriba a les immobiliàries de Barcelona. Així es demostra amb la selecció destacada en aquest article, des del qual es pot fer la primera visita a la que es podria convertir en la futura llar de qualsevol família.

PISOS EN VENDA A BARCELONA

Pis al barri Gòtic de Barcelona

Promoció d’obra nova, amb vivendes per entregar de 2 dormitoris i 2 banys, amb superfícies que van des dels 71 fins als 151 m2 construïts.

Més informació i fotografies en pis en venda al barri Gòtic de Barcelona.

Baixos reformats a Ciutat Vella, Barcelona

Interessant oportunitat per viure en ple centre de Barcelona, en immobles de tipologia baixos reformats amb molt encant. Vivendes amb 3 dormitoris i 2 banys, a més de diferents patis i terrasses.

Més informació i fotografies en pisos en venda a Ciutat Vella, Barcelona.

Pis de 4 dormitoris al Raval, Barcelona

Pis familiar amb un total de 160 m2, en els quals disposa de 4 dormitoris, cuina ‘office’ amb saló i 2 banys. La vivenda ha sigut totalment reformada i s’han mantingut les bigues originals, entre altres detalls de disseny.

Més informació i fotografies en pis en venda al Raval, Barcelona.

Pis a Trinitat Vella, Barcelona

Pis exterior amb molt potencial, en 60 m2 de superfície. Es troba en bon estat per ser habitat i en l’actualitat disposa de 3 dormitoris, cuina i 1 bany.

Més informació i fotografies en pis en venda a Trinitat Vella, Barcelona.

Pis a Hostafrancs, Barcelona

Preciós pis reformat, a prop de la plaça d’Espanya de Barcelona. L’immoble consta de 2 habitacions i 2 banys, a més d’un lluminós saló-menjador amb cuina ‘office’ integrada.

Notícies relacionades

Més informació pis en venda a Barcelona.

¿Tens una immobiliària i has de donar visibilitat als teus immobles per arribar amb les teves vivendes a milers de lectors?. Dona’t d’alta com a empresa a tucasa.com i te n’informem.

Temes:

Vivenda