Televisió

Mamarazzis: Sálvame, rumb a Miami

Mamarazzis: trànsfugues i fitxatges estrella, el canvi de fitxes entre Atresmedia i Mediaset

Risto Mejide i Natalia Almarcha passegen la seva reconciliació per Menorca

Clara Chía 1 – Paparazzis 0

Mamarazzis: Sálvame, rumb a Miami

Telecinco

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Comença el compte enrere. Els col·laboradors estrella de Sálvame ja preparen el viatge de les seves vides. El ‘docureality’ que gravaran per a Netflix va agafant forma i ja queda molt poc per iniciar un viatge del que les Mamarazzis tenim tots els detalls. 

Sálvame s’acomiada a Netflix

Ja hi ha data per al viatge. Dimecres els col·laboradors van ser informats que en poc menys de dues setmanes comença l’aventura. Els bitllets d’avió ja estan comprats. Comença el compte enrere d’un viatge que no faran sols. Els acompanyarà un equip enorme format per gairebé 50 professionals. Estan més excitats que mai. Tots. 

Quan el projecte vegi la llum, s’emetrà a més de 90 països. És una finestra al món que els té en un núvol. Uns creuen que, efectivament, és una manera de trobar feina. Belén Esteban va confessar en el videopòdcast de Carlota Corredera (‘Superlativas’) que si té una oferta d’una tele de Miami, es quedarà. Ja n’ha parlat amb Miguel i canviarien el seu lloc de residència. No és l’única que veu una oportunitat de millora. Per a Kiko Hernández, que comparteix productora teatral amb el seu nòvio, Fran Antón, també és una ocasió molt propícia per importar algunes de les seves obres de teatre. D’altres, molt més mundans, només els preocupa la roba. Por tenen a la productora quan pensen en la quantitat de maletes que s’han d’emportar. Terelu i Lydia Lozano, coneixent-les, segur que necessiten un avió per a elles soles. 

Ens expliquen a les Mamarazzis que, dins de com són d’intensos habitualment, aquesta vegada se senten molt insegurs. Surten de la seva zona de confort i s’obren a l’univers Netflix.I a Miami els esperen com a veritables estrelles. A Univisión i Telemundo compten les hores per a la seva arribada. El públic llatí sempre està pendent del que es cou a la televisió del nostre país i coneixen de sobres els col·laboradors de Sálvame. A tots. A més, infinitat de professionals que han migrat a Miami, estan eufòrics amb veure com se’n surten als nous platós. 

Tot serà en gran. Sálvame s’ho ha guanyat. Aquest serà el veritable comiat. L’últim programa a Telecinco va ser especial, però no el que es mereixien. No va ser el final desitjat per a un programa que ha fet història. Primer, per l’absència de Jorge Javier. I després, per alguns detalls que no val la pena ni explicar. Però tot té solució. El final èpic i històric es viurà a Netflix. Ho saben i estan espantats i emocionats. Ells compten les hores per viatjar, nosaltres per veure el resultat final. Serà pura fantasia ¡Sort companys!

Gerard Piqué

Notícies relacionades

Expliquem en exclusiva les Mamarazzis que el conveni per la custòdia dels fills de Shakira i Piqué ha canviat. El que es va firmar a Barcelona després de 13 hores de reunió maratoniana ha quedat en paper mullat. Aquest estiu l’intercanvi dels nens serà cada 15 dies. Shakira dimarts va fer escala a Barcelona per deixar Milan i Sasha amb el seu pare. Parada tècnica i vol a París per assistir a la Setmana de la Moda de l’esmentada ciutat. 

Milan i Sasha estaran 15 dies amb el seu pare i amb els avis. Divendres van triar un dels plans preferits dels petits. Tot el dia van estar al parc d’atraccions de Port Aventura. Hi han estat ja moltes vegades i els encanta. I com ja estem a l’estiu, van aprofitar també per disfrutar de les atraccions aquàtiques. La resta del cap de setmana tenen previst passar-lo gairebé al complet amb els avis paterns. Mentre estiguin amb ells, Gerard podrà veure’s amb Clara. Hi ha temps per a tot, sí senyor.