Mamarazzis

Clara Chía 1 - Paparazzis 0

Clara Chía 1 - Paparazzis 0

RICARD CUGAT

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Primera batalla guanyada. Clara Chía ha aconseguit una ordre d’allunyament per a un paparazzi de Barcelona que li estava complicant el dia a dia. O així ho sent ella. El fotògraf en qüestió no podrà acostar-se a menys de 400 metres, segons ha dictaminat el jutge. 

Per aconseguir aquesta sentència, gairebé històrica i pionera, Clara Chía ha presentat una sèrie d’informes mèdics que han avalat que el seu estat anímic no és òptim. Li hauria de demanar al seu nòvio, Gerard Piqué, que tampoc la pengi a les seves xarxes socials. L’exblaugrana té més de 22 milions de seguidors i potser, només potser, no és la millor manera d’intentar guanyar privacitat. La premsa seguirem treballant el millor que puguem i el paparazzi denunciat té pensat recórrer la sentència, així que no està tot dit. 

Les Mamarazzis continuarem informant com fins ara, perquè tot el que es mou en l’‘univers Piqué’ és notícia. Avançava ‘Vanitatis’ que el germà de Gerard, Marc Piqué, es casa pròximament. Serà el 23 de juny, no el 24 com s’ha publicat. Marc i la seva nòvia, Maria Valls, es donaran el ‘sí, ho vull’ en una cerimònia que se celebrarà a la casa dels pares d’ella. Tenen una masia a Llavaneres (Barcelona) amb una àmplia zona enjardinada on es donaran cita els amics i familiars de la parella. Serà el primer acte familiar on podrien coincidir Clara amb Milan i Sasha. Els nens tornaran el 19 de juny a Miami amb la seva mare. ¿Hi haurà negociació especial perquè els petits siguin aquell dia amb la família paterna? Si finalment hi acudeixen, podran disfrutar de la festa i del menú que prepararà el xef català Nando Jubany, premiat amb una estrella Michelín. 

Kiko Hernández

Dijous saltava la bomba a ‘Sálvame’. Kiko Hernández ha de casar-se demà amb Fran Antón, un amic que en els últims mesos s’ha convertit en inseparable. Pocs detalls han transcendit. Per no transcendir, no sabíem del cert si el col·laborador i el seu amic eren parella, ni quant porten junts ni res de res. Com per imaginar-nos a hores d’ara que hi hauria casament. Tot molt rar. Les Mamarazzis estem estupefactes. I no perquè dos senyors es casin, només faltaria, ho estem perquè ni tan sols el protagonista ha confirmat que Antón sigui el seu nòvio. No respon a les trucades, el silenci és la seva resposta.

Notícies relacionades

I el suposat casament no és l’única sorpresa. Kiko, molt gelós de la seva vida privada, ha decidit no esperar que acabi ‘Sálvame’, que hauria sigut el més lògic, per fer aquest pas. Sense el ‘seu programa’ en actiu, la pressió mediàtica hauria disminuït infinit. ¿Per què no esperar al final del programa i guanyar una mica de tranquil·litat? Doncs perquè a mesura que guanyes en tranquil·litat perds en valor econòmic. Casant-te quan ‘Sálvame’ encara continua viu, l’interès de les revistes és superior. Segons asseguren algunes fonts, la intenció del tertulià és vendre el casament per 30.000 euros. Nosaltres no ens ho creiem. Ni el casament ni la venda. Seria el món al revés. De la més absoluta discreció i hermetisme, a la venda total de la intimitat. Res lògic amb el discurs de Kiko tots aquests anys. Però tampoc seria el primer que faria seva la frase de Groucho Marx ‘si no t’agraden els meus principis, en tinc d’altres’ i per diners canviaria d’opinió.

Com a data de publicació d’aquest article encara continuem sense poder confirmar si hi ha casament o no entre Kiko i Fran, no els podem felicitar. A qui sí que podem enviar-li els nostres millors desitjos és al presentador Xavi Martínez. Avui es casa a Sant Cugat amb la seva nòvia, Claudia Buil, amb qui porta quatre anys de relació. ¡Enhorabona parella!