Pòdcast

Mamarazzis: dels detalls exclusius sobre el casament d’Edurne i De Gea a l’aparell ‘antipaparazzis’ que Tamara Falcó busca per a la seva

Shakira, sigil·losa en la seva fugaç visita a Barcelona

Exclusiva Mamarazzis: Risto Mejide i Natalia Almarcha passegen la seva reconciliació per Menorca

5
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Una setmana més, les Mamarazzis tornen amb «molta informació sota el braç». En aquest episodi, amb un sabor molt més estiuenc que els anteriors, els casaments han tornat a ser els grans protagonistes de la premsa del cor. Tal com Laura Fa i Lorena Vázquez van avançar en exclusiva, aquest cap de setmana passat va tenir lloc a Menorca el casament d’Edurne García i David De Gea. Després de 12 anys de festeig i una filla en comú, la parella va consolidar la seva relació amb magnificència.

Malgrat comptar amb només 80 convidats, fins a 500 persones van estar treballat en aquest esdeveniment. Als noms de Risto Mejide, Santi Millán o Dani Martínez, anunciats també per les Mamarazzis, es van afegir els d’altres assistents com Iñaki Urrutia, Nía Correia, Sergio Rivero, Blas Cantó o Juan Mata; aquest últim va ser l’únic futbolista a assistir al casament del seu company de professió, ja que altres enllaços com el de Marcos Llorente i Paddy Noarbe van omplir el cap de setmana.

Acció per tot arreu

A tots aquests convidats, que no van haver de córrer amb cap despesa ja que els nòvios se’n van encarregar, els van passar a buscar a les 17.00 hores i, dues hores més tard, va començar oficialment una festa que s’acabaria allargant fins a les 8.00 hores del matí. Servei de massatges, un projector amb les pel·lícules favorites d’Edurne i De Gea, pica-pica i un sopar exòtic anticipaven el que semblava una celebració relaxada. No obstant, a mitjanit van irrompre a la festa persones disfressades amb granotes taronges, al més pur estil de ‘La casa de papel’ (o ‘El juego del calamar’, si es prefereix), i van començar una sèrie de proves que es van encarregar que cap dels presents caigués en l’avorriment.

L’acció no va poder arribar al seu punt àlgid amb l’entrada que Edurne tenia prevista: penjada en una tirolina i arribant al mateix temps que dues grans cortines li obrien el pas. Finalment, sembla que la cantant s’ho va repensar a última hora i la idea no va acabar materialitzant-se, com sí que ho van fer els emotius discursos d’alguns familiars... ¡I de Risto!

Sí a les fotos, no a les exclusives

Contra tot pronòstic, Edurne no va concedir exclusives a cap revista. Si bé és cert que la parella va sortir a posar per a tots els fotògrafs congregats per a l’ocasió, els drons ‘antipaparazzis’ que sobrevolaven la seu de la cerimònia es van encarregar que de cap manera es traguessin instantànies abans de temps. Els que sí que van estar gravant en tot moment van ser les càmeres de ‘La puta suegra’, agència encarregada d’organitzar tot l’esdeveniment i, consegüentment, de rodar la pel·lícula d’un dia que ni el porter del Manchester United ni la cantant i col·laboradora de ‘Got Talent’ oblidaran.

Tot i que no es van requisar mòbils en l’accés al casament, la qual cosa va permetre que molts convidats compartissin alguns dels moments més destacats de l’enllaç, la imatge d’Edurne amb el segon dels seus vestits no es va arribar a filtrar. Això sí, Laura Fa ha revelat que es tractava d’una peça ajustada, amb tall de sirena i recoberta de pedreria.

Filtracions inhibides

Pot ser que Tamara Falcó hagi de demanar a Edurne l’adreça del seu proveïdor de drons. La marquesa de Griñón, que aquest dissabte, 8 de juliol, celebra el seu casament amb Íñigo Onieva, està desesperada per evitar filtracions que puguin arruïnar el contracte d’exclusivitat firmat per valor d’un milió d’euros amb la revista ‘¡Hola!’, que posarà a la venda un número únic amb motiu d’aquest esdeveniment tan esperat. Segons asseguren les Mamarazzis, els promesos estan «com bojos» per trobar un aparell que impedeixi que qualsevol objecte sobrevoli la finca on es diran el ‘sí, vull’, motiu pel qual estarien regatejant tot el que poden per aconseguir-ho.

El que sí que volarà a les mans de Falcó serà el seu mediàtic vestit de núvia, que aquest dimecres, a la fi, viatjarà acompanyat del seu dissenyador, Wes Gordon, a bord d’un avió procedent de Nova York. ¿Tindrà la roba un bitllet a part?

Shakira, fantasmal a Barcelona

I d’una de les protagonistes de la premsa del cor passem a l’altra reina del sector: Shakira. La cantant colombiana ha tornat a Barcelona sense que absolutament ningú s’adonés de la seva presència. No hi ha fotografies ni vídeos, així com es desconeix la durada de la seva visita i les destinacions de la mateixa. En un viatge ple d’incògnites, les Mamarazzis han tornat a fer acte de presència per posar una mica de llum sobre l’assumpte i han deixat constància que, malgrat el conveni preestablert (60% de les vacances amb el pare), Piqué i Shakira han acordat a través de Ramón Tamborero i els advocats de la de Barranquilla que es repartiran la custòdia dels seus fills de manera bisetmanal.

On no van ser presents Milan i Sasha va ser a ‘La Velada del Año’, el macroesdeveniment de boxa organitzat per l’‘streamer’ Ibai Llanos a l’Estadi Cívitas Metropolitano de Madrid. A la cita sí que va acudir l’excentral blaugrana, que es va fer fotografies amb molts dels ‘influencers’ i creadors de contingut presents, incloent la mateixa Belén Esteban. Sobre els participants dels combats que conformaven la programació, ha quedat revelat que tots van cobrar 100.000 euros per combat, mentre que els artistes convidats (Ozuna, Quevedo i Feid, entre d’altres) van fer el mateix amb 300.000 euros per actuació (exceptuant Estopa i Rosario, que van cobrar una quantia menor).

Iots, festes i altres malbarataments

Una mica menys ha costat el lloguer d’un iot de luxe a Ana Rosa durant la seva escapada romàntica a Eivissa, concretament, prop de 30.000 euros al dia. Això sí, la presentadora de televisió ha comptat amb tot el que un pot desitjar (i més) a alta mar, incloent un casino a bord del ‘Harmony 2’.

Notícies relacionades

El que també coneix bé el que són grans malbarataments de diners és ‘el Turronero’. L’empresari ha tornat a organitzar una de les seves conegudes festes, aquesta vegada amb 3.500 convidats congregats durant tres dies al Palau dels Congressos i Exposicions de Sevilla. Habitacions a l’Hotel Melia, trens i set vols en jet privat són només algunes de les despeses que van a càrrec del gadità, que als seus 60 anys continua celebrant els aniversaris com pocs.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: dels detalls exclusius sobre el casament d’Edurne i De Gea a l’aparell ‘antipaparazzis’ que Tamara Falcó busca per a la seva