Televisió

Embaràs a ‘Fiesta’: el programa d’Emma García dona l’exclusiva

Això és el què ha passat en ple directe

Embaràs a ‘Fiesta’: el programa d’Emma García dona l’exclusiva
2
Es llegeix en minuts

‘Fiesta’, el programa que presenta Emma García a Telecinco, va entrevistar Yaiza, concursant de Supervivientes, durant l’edició d’aquest dissabte. Una concursant molt polèmica que va fer que els col·laboradors aixequessin la veu respecte a les diferents versions que mostrava. No obstant, la presentadora va haver d’esbroncar una de les seves col·laboradores: «Aquí no blanquegem ningú».

Emma García està actualment treballant al programa «Fiesta», un format que intenta ser una espècie de Sálvame durant el cap de setmana de Telecinco. De fet ocupa la mateixa franja els dissabtes, els diumenges. El programa, ara produït per Unicorn, va heretar el públic de ‘Viva la Vida’, un altre format similar (per no dir idèntic) que s’emetia a Telecinco durant el mateix horari, però que van acabar retirant per la seva baixada d’audiència.

La retirada del programa va ser, de fet, durant l’estiu. Va ser llavors quan la principal cadena de Mediaset «es va treure» de la màniga un format anomenat ‘Ya es Verano’ que contenia xafarderia, però també notícies d’actualitat i, fins i tot, notícies de successos. Però que no va acabar de quallar i que «va morir» després dels mesos estivals.

De moment sembla que l’espai d’Emma García sobreviu a la purga que està portant a terme Mediaset amb els espais del cor. Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, s’ha posat de part durant la tarda de diumenge. Segons explicava Aurelio Manzano, la petita de les Campos s’assabentava per ‘Fiesta’ de la notícia i decidia, de moment, no anar a l’hospital madrileny en què Paola es troba ingressada: «No vull convertir això en un circ».

Segons les informacions que arriben fins a ‘Fiesta’, el fill de Carmen Borrego no hauria avisat la seva mare, senyal que demostraria que la relació entre ells continua sent freda. Aurelio Manzano s’ha posat en contacte amb Carmen Borrego i la col·laboradora li ha assegurat que l’únic que importa en aquests moments és que el nadó es trobi bé.

Canvis a l’estiu

Mediaset està tancant en aquests dies els últims detalls de la programació estiuenca de Telecinco. A més de diferents estrenes en l’horari de màxima audiència, la companyia mantindrà la seva aposta pel directe de dilluns a divendres amb ‘El programa del verano’ els matins i l’estrena d’‘Así es la vida’ amb Sandra Barneda les tardes, després de fer oficial la cancel·lació definitiva de ‘Sálvame’.

I pel que fa al cap de setmana, els directius han decidit que també seguiran amb les emissions de ‘Fiesta’, que durant les setmanes que Emma García estigui de vacances estarà presentat per María Verdoy i Frank Blanco, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la cadena aposta de nou per la periodista després de confiar-li la conducció de ‘Rediséñame’, el concurs de disseny de Divinity de la mà de Vinted, que es va emetre aquest trimestre en la sobretaula dels diumenges.

María Verdoy ja va presentar l’estiu passat la recta final dedicada a les notícies del cor de ‘Ya es mediodía’ a Telecinco i ara es posa al capdavant del magazín vespertí produït per Unicorn Content, del qual forma part com a integrant de la redacció i una de les seves principals prescriptores de continguts.

Temes:

Famosos