Pòdcast

Exclusiva Mamarazzis: María Pombo negocia amb Amazon Prime Video un ‘docureality’ sobre la seva vida, embaràs i part

En el programa d’aquest dimecres Lorena Vázquez i Laura Fa destaquen que ‘Semana’ va amb l’exclusiva de la venda de la casa de Miguel Bosé, que ja van avançar elles al setembre, i que Shakira se n’anirà amb els nens per Setmana Santa

  • Laura Fa i Marta Pontnou: «No ens van deixar posar una xona gran a la portada del llibre»

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Programa de les Mamarazzis d’EL PERIÓDICO, Laura Fa i Lorena Vázquezcarregat d’informació exclusiva. Més enllà de repassar, com cada dimecres a les 14.30 en el seu pòdcast, les notícies més importants de les revistes del cor, han donat una substanciosa exclusiva: que María Pombo, que està embarassada del seu segon fill, està negociant amb Amazon Prime Video un ‘docureality’, a l’estil del que té Georgina, la dona de Ronaldo, a Netflix. «La ‘superinfluencer’ narrarà la seva gestació, el seu part, la seva vida... com també va fer Tamara Falcó i totes les que estan disposades a cobrar per explicar-nos la seva vida», han remarcat Fa i Vázquez.

El programa d’aquest dimecres ha començat amb Laura Fa cantant-li el ‘Moltes felicitats’ a Lorena, ja que aquest 15 de març ha complert 47 anys. «Ets del 76, jo del 74; no et queixis... és la vida», li ha dit la seva companya en to sarcàstic.

La venda de la casa de Bosé

Després ja s’han posat en plena feina. I també amb molta sornegueria han explicat l’‘exclusiva’ que porta aquest dimecres la revista ‘Semana’. Tot i que les Mamarazzis ja ho van explicar al setembre, que Miguel Bosé es venia la casa de la seva joventut i on havia viscut amb Nacho Palau i els seus quatre fills, apressat pels seus deutes amb Hisenda, ara la publicació setmanal torna amb el mateix assumpte, si bé aporta una dada «nova», que no és cap altra que el comprador de tan «peculiar» immoble (10.000 metres quadrats de finca, 1.000 metres quadrats de vivenda ¡i només dues habitacions!): es tracta del porter del Reial Madrid Thibaut Courtois.

Piqué-Basté, Shakira-Fallon

No podia faltar en el programa el tema Shakira. Aquesta vegada les Mamarazzis han donat l’enhorabona a Jordi Basté per la seva entrevista a Gerard Piqué, «una cosa que estem esperant molts periodistes, no només del cor, d’esports, d’economia, de política...», han dit. Han criticat una mica que Piqué digués que tornaria a portar Milan a la tertúlia de Twitch «en la qual es va parlar amb to d’humor de ‘violador’ i ‘violació’», ha recordat Fa. Tant ella com la seva companya haurien esperat unes disculpes o un ‘mea culpa’ per part de l’exblaugrana per haver portat el seu fill a un acte inadequat per a la seva edat.

Per la seva banda, Shakira tampoc ha demanat permís al seu ex per portar els seus fills al programa de Jimmy Fallon, on va udolar com una lloba la seva cançó al costat de Bizarrap. I és que, com han explicat Laura i Lorena, al conveni de separació que van firmar la colombiana i el català van acordar no haver de demanar permís a l’altre mentre tinguessin sota el seu sostre les criatures.

També han recordat que ja queda menys perquè la de Barranquilla abandoni Espanya amb els seus fills, la qual cosa es produirà per Setmana Santa, entre l’1 i 3 d’abril. No es produiran, llavors, estampes com la que Lorena ha explicat que va succeir ahir a Barcelona, quan la cantant i els seus fills van ser vistos berenant en un restaurant, Crep Nova, on solia anar abans la família al complet.

Un altre dels temes que també van avançar en el seu dia les Mamarazzis, la relació entre Aitana i Sebastián Yatra –fins i tot quan la cantant encara sortia oficialment amb Miguel Bernardeau–, ha copat l’interès de la revista ‘¡Hola!’, que publica unes fotos on els nòvios es fan unes abraçades molt carinyoses a la coberta d’un iot a Miami, on estan allotjats a casa d’uns amics. El més interessant, ai, és la foto del «gairebé petó a la boca», d’uns nòvios «la relació dels quals sembla que va vent en popa».

De ‘Lecturas’ han destacat la portada de Fayna Bethencourt, l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ que va sortir del ‘reality’ enamorada de Carlos Navarro, més conegut per ‘El Yoyas’, pel seu caràcter violent. De la seva nova parella, Misael, assegura que és com «el pare dels seus fills». De la mateixa revista també han destacat les fotos «agafant el cul a una noia» de Miguel Ángel Silvestre, que «canvia de nòvia bastant», i la columna d’opinió de JJ Vázquez parlant d’Alaska i Mario Vaquerizo, «la gran decepció pels seus companyonatges amb la dreta» i polítics com Ayuso.

Els Premis Ídolo i la polèmica de Tamara Gorro d’anar «amb una calba plena de papallones i flors» per retre homenatge a les persones que han patit o estan tenint càncer han sigut l’últim dels temes que han abordat aquesta vegada les Mamarazzis.

Però abans, Lorena Vázquez també ha felicitat la seva companya, perquè l’han nomenat pregonera de les Festes de Maig de Badalona, i perquè el seu llibre juntament amb Marta Pontnou, ‘Els pecats de la xona i tot allò que la Moreneta ens perdona’, que va sortir a la venda fa 10 dies, tindrà una segona edició.

¿On es pot veure i escoltar?

Notícies relacionades

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: María Pombo negocia amb Amazon Prime Video un ‘docureality’ sobre la seva vida, embaràs i part

INSTAGRAM