«Els malucs mai menteixen»

Shakira defensa que la seva cançó amb Bizarrap és «una crida a moltes dones»

La cantant colombiana va al ‘Tonight Show’ del comediant Jimmy Fallon i confessa que ‘BZRP Music Sessions Vol. 53’ és una «manera sana de canalitzar les emocions»

  • Mamarazzis: Shakira continua sense confirmar la data en què marxarà

  • ¿Quants diners ha guanyat Shakira amb les cançons contra Piqué?

Shakira defensa que la seva cançó amb Bizarrap és «una crida a moltes dones»

NBC / 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

1
Es llegeix en minuts

La visita de Shakira al ‘Tonight Show’ del comediant Jimmy Fallon va superar qualsevol expectativa. I això que eren molt altes. La cantant va cantar per primera vegada en directe ‘BZRP Music Sessions Vol. 53’ amb Bizarrap i durant quatre minuts es va convertir en una lloba ferotge als estudis de la NBC al Rockefeller Center de Nova York. Però l’artista no només va deixar una actuació per a la història, sinó que es va sincerar sobre el tema en el qual dedica una infinitat de dards al seu ex, Gerard Piqué. «Aquesta cançó ha sigut com una crida a moltes dones», va assegurar.

Shakira no va esmentar en cap moment l’exfutbolista del Barça ni va fer cap referència a la seva vida en comú. Però va explicar que «havia tingut un any molt dur» després de la separació. Per això, va confessar que escriure el tema va ser «molt important». Tant, que va ser «una manera sana de canalitzar les emocions», va relatar.

La cançó amb Bizarrap va sorgir gràcies al seu fill Milan

Shakira va explicar com es va gestar el tema que està dominant el panorama de la música mundial. Va ser el seu fill gran, Milan, que li va aconsellar col·laborar amb Bizarrap. «Perquè sereu número u», li va dir el nen, de 10 anys, que a més va enviar un àudio de veu al mànager de la cantant explicant-li la idea.

Notícies relacionades

La trobada amb el «déu argentí», com així el va qualificar Milan segons la cantant, es va produir a Barcelona. «La música em va recordar a Depeche Mode», va comentar Shakira. «És una música fresca, fosca, amb rerefons i em va encantar. La vaig començar a sentir al meu cos», va detallar, alhora que es va ballar sensualment a la butaca del plató de Fallon.

«Els malucs mai menteixen»

«Saps que una cançó funciona perquè comences a moure’t amb petites contraccions del còccix i això porta a moviments de maluc com tu saps. ¿O no ho saps?». A això, Fallon va respondre que «és el que sempre hem volgut saber, que els malucs no menteixen». I Shakira va replicar. «No menteixen mai quan la cançó és correcta». Va tornar a demostrar que ho és l’actuació d’escàndol de quatre minuts.