La nit de la pilota

Mamarazzis: gresques i futbolistes

  • Els futbolistes que resideixen o visiten Barcelona solen desfilar per locals com Sutton, Blin Bling, Gatsby o Patrón, llocs amb zones reservades per a vips. Allà celebren les seves festes, algunes en companyia de «noies d’imatge» o models

A1-156327820.jpg

A1-156327820.jpg / ZOWY VOETEN (EPC)

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Des de l’apassionat idil·li de Carles Rexach i Bárbara Rey, cap a l’any 1977, la vida sentimental i social dels futbolistes, sobretot la nocturna, ha fet parlar i publicar molt. Els futbolistes, tot i que no els agradi, sempre han estat lligats a l’univers rosa i és més que habitual que protagonitzin portades de revistes i ocupin minuts de televisió per tractar temes que poc o gens tenen a veure amb la seva professió.

Arran del cas Dani Alves, s’està parlant molt de les festes clandestines dels futbolistes i dels famosos reservats de les discoteques i sales VIP dels locals que solen freqüentar. Fonts consultades per les Mamarazzis ens asseguren que l’ocorregut «no és un fet aïllat i que tant ell, com altres companys, han mantingut relacions sexuals en aquest lavabo i altres lavabos de locals de la zona». El que ara la Justícia ha de dilucidar és si el que va passar en aquest lavabo del reservat, durant els 16 minuts que les càmeres no van poder registrar, va ser una violació i Alves va agredir la jove o, tal com assegura la defensa del jugador, sota la direcció de l’advocat Cristóbal Martell, van mantenir relacions sexuals consentides.

Els locals catalans Sutton, Bling Bling, Gatsby, La Traviesa, Patrón, Feroz, Shoko o Eclipsi són alguns dels més freqüentats pels futbolistes que resideixen o visiten Barcelona. En tots hi ha una zona reservada per a vips i és en aquest espai on els jugadors celebren les seves festes, algunes en companyia de «noies d’imatge» o models. Les noies d’imatge són joves que els locals d’oci nocturn utilitzen com a reclam per atraure clients. Les joves entren gratis a les discoteques, ronden els reservats i es deixen convidar a consumicions. La seva missió és que els clients se sentin a gust, consumeixin i les convidin a copes. Solen cobrar entorn de 60 euros per la seva feina i algunes poden actuar també de noia de companyia. La contractació pot incloure sexe o no i el seu caixet varia en funció dels seus serveis. Sí, amics, encara estem així el 2023. Una important empresa d’esdeveniments espanyola defineix a la seva web «els pilars que una noia d’imatge de discoteca ha de conèixer: habilitats comunicatives, moda i bellesa, saber estar i altres qüestions professionals que considerem importants». ¡Quin fàstic!.

Notícies relacionades

Des de les mítiques festes de Romario en els noranta, algunes celebracions futbolístiques s’han convertit en notícia per les seves polèmiques, anècdotes i excentricitats. No va estar exempta de polèmica la famosa celebració del 27 aniversari de Ronaldo Nazario a Madrid. «Jo vaig estar en una festa d’aniversari de Ronaldo amb la meva dona i quan van començar a aparèixer autobusos de senyoretes em va dir la meva dona que tirés cap a casa i a Figo igual. Va ser a casa de Ronaldo, la que després li va vendre a Sergio Ramos», explicava mort de riure Iván Helguera. Molt polèmiques també les festes celebrades per diversos futbolistes durant el confinament total decretat el març del 2020, saltant-se totes les mesures anti-covid. Segur que recordareu els casos dels jugadors del Sevilla (Ocampos, Banega i «Mudo» Vázquez) celebrant una barbacoa multitudinària o quan Jesé Rodríguez també es va saltar totes les normes sanitàries per acudir a l’aniversari de la tronista Aurah Ruiz.

Neymar també va rebre moltes crítiques al Brasil per celebrar una festa de cinc dies i en plena pandèmia. 150 convidats, la majoria convidades, per descomptat. Les tremendes festes de Ronaldinho, Motta i Deco quan, per exemple, accionaven els extintors de la sala Bikini, les interminables nits boges de Piqué, Xavi i Saviola a Danzatoria o en una coneguda Masia de Sant Cugat, van donar pas a les festes clandestines als reservats del carrer de Tuset de Barcelona, però allò d’Alves ha marcat, sens dubte, un abans i un després. Futbolistes, go home.