Mamarazzis: Shakira continua sense confirmar la data en què marxarà

Mamarazzis: Shakira continua sense confirmar la data en què marxarà

Europa Press

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

¡Les dones ja no ploren, les dones facturen! Amb aquesta declaració d’intencions sota el braç se’n va anar Shakira dijous als Estats Units, acompanyada dels seus fills i del seu inseparable germà Tonino. La cantant i el productor argentí Bizarrap van actuar ahir al popular programa de televisió ‘The Tonight Show»’, de Jimmy Fallon.

Després d’aconseguir un èxit mundial en temps rècord amb la seva ‘Session 53’ amb el productor i ‘dj’ argentí Bizarrap, la colombiana va ser la gran protagonista del mític Late Night Show, evidència, un cop més, que és la número 1 al treure partit de les dissorts. Vaja, que és una ferma creient d’això de «si la vida et dona llimones... cal saber fer-ne llimonada», i la seva llimonada resulta que li està reportant diversos milions d’euros.

El dissabte 1 d’abril és la data en què la cantant pretén sortir del nostre país per començar una nova vida a Miami amb la seva família, però no deixa de trobar obstacles pel camí. El més important, sens dubte, és la delicada salut del seu pare, el mateix escull que al gener va impossibilitar el seu trasllat.

La cantant havia acordat amb Gerard Piqué que deixaria Barcelona després de les festes de Nadal i que els seus fills, Milan i Sasha, iniciarien el curs escolar a principis de gener als Estats Units. El conveni que l’exparella va ratificar davant un jutge de Barcelona l’1 de desembre del 2022 s’haurà de tornar a revisar, ja que la cantant continua instal·lada a Barcelona i no té data definitiva per marxar.

Amb l’ajornament de la mudança de Shakira es van obrir alguns interrogants que hauran de mirar de resoldre les dues parts al més aviat possible. És un enigma encara, per exemple, com seran les vacances de Setmana Santa dels nens i si continua vigent cada una de les clàusules de l’acord que tots dos van firmar després de diversos mesos d’una complicadíssima negociació.

Vacances escolars

Recordem que els tres períodes vacacionals durant el cicle escolar –Setmana Santa, Nadal i Acció de Gràcies– li corresponien íntegrament a l’exfutbolista, segons el conveni. Tal com vam explicar les Mamarazzis en exclusiva dimecres, Shakira no ha comunicat encara de manera oficial al seu ex el dia en què deixarà definitivament el nostre país, tot i que està obligada a comunicar-l’hi. De moment, els fills de l’exparella no han tornat a les seves activitats extraescolars des de finals de desembre i a poc a poc es van deslligant de la seva vida a Catalunya.

Notícies relacionades

Els més damnificats d’aquest agònic comiat són els seus avis materns, Montserrat Bernabéu i Joan Piqué. Tots dos parlen, en petit comitè, que està sent molt dur intentar mantenir una relació fluida amb els seus nets.

El retorn mediàtic de Julio Iglesias

Només el temps curarà les ferides i aconseguirà que amaini la tempesta mediàtica que es va desencadenar amb la separació dels dos astres. Però no perdem l’esperança i la fe. Isabel Preysler i Julio Iglesias també van protagonitzar al seu moment una de les ruptures més sonades de la premsa del cor amb presumptes infidelitats pel mig i alguna cançó ofesa, i aquesta setmana ens els hem trobat compartint portada a la revista Hola i un Julio Iglesias lloant qui un dia va ser la seva dona: «Isabel és excepcional. És totalment injust el que li està passant des de fa uns mesos. Són represàlies contra l’èxit que ha tingut en la seva vida. Sempre tindrà el meu suport i el meu carinyo». Clara-ment, els camins del camí rosa són inescrutables.