PÒDCAST

Mamarazzis: Julio Iglesias dona la cara per Isabel Preysler

El viatge de Shakira a Nova York per compromisos professionals a pocs dies de decidir la data de la seva mudança als Estats Units, un altre dels temes tractats aquesta setmana al pòdcast

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han començat el pòdcast d’aquest dimecres felicitant totes les dones per celebrar el 8-M i preparant-se per no faltar després a la manifestació. Ha sigut abans d’entrar en la matèria del dia, amb aquesta portada de la revista ‘¡Hola!’ lluint entrevista amb unJulio Iglesias defensant i donant la cara per Isabel Preysler

Diu textualment el cantant que Preysler «és excepcional, una campiona de veritat. Com a mare és exemplar, carinyosa i generosa; i com a dona, un 10». Laura Fa i Lorena Vázquez han destacat la foto de la portada d’un somrient Julio Iglesias destacant que és de 1983, preguntant-se com deu estar ara el músic, que en les entrevistes sempre mostra el seu perfil bo, el dret. 

Les Mamarazzis han comentat com Iglesias critica la conducta de Mario Vargas Llosa després de la ruptura amb Preysler. Que al nobel se l’ha vist molt feliç i en bona forma als 86 anys ballant («fent saltirons») una dansa quítxua en el casament del seu fill Álvaro Vargas Llosa. Aquest no deixa de publicar fotos dels seus pares junts, com si s’haguessin reconciliat, apunten Laura Fa i Lorena Vázquez, que opinen que Preysler i l’escriptor «han acabat fatal». 

No fa falta dir que els que han acabat igual de malament són Shakira i Piqué. Les Mamarazzis han reiterat que la cantant tenia planejat anar-se’n a Miami l’1 d’abril però depenia de si el seu pare estava en condicions de viatjar. Han parlat amb l’advocat del futbolista per constatar que ella encara no li ha comunicat a ell oficialment quan deixarà Espanya. 

Precisament, Piqué torna aquest dimecres dels Estats Units, on ha estat en un esdeveniment. Si s’hi hagués quedat una mica més, hauria coincidit amb Shakira, que viatjarà ara a Nova York perquè divendres té una actuació amb Bizarrap al programa de Jimmy Fallon. Les Mamarazzis asseguren que aquesta setmana esperen poder confirmar la data en què la cantant es mudarà. Sobre Shakira, han apuntat també la xifra de 30 milions d’euros donada per ‘Lecturas’, que hauria guanyat amb les seves cançons del desamor amb Piqué, i han desmentit la informació de ‘Nació Digital’ que l’artista hauria llançat una línia pròpia de caves i vins amb el nom de ‘Per a tios com tu’. 

Les Mamarazzis han respost a María Hervás, que desmentia la informació que totes dues donaven en exclusiva en aquest pòdcast sobre la seva relació amb Alfred García. La relació existeix, confirmada per «amics i gent molt, molt pròxima a la parella», s’han reafirmat Laura Fa i Lorena Vázquez, que van descobrir on havien passat el Cap d’Any, on es van conèixer i on se’ls va veure sense amagar-se, fent-se petons en un concert.

Al pòdcast també s’ha parlat d’una altra ruptura, la d’Anabel Pantoja i Yulen Pereira, recordant que la informació que van avançar era fidedigna. Laura Fa, que aquest dimarts ha presentat el seu nou llibre, amb Marta Pontnou, ‘Els pecats de la xona i tot allò que la Moreneta ens perdona’ (Rosa dels Vents) a la llibreria Ona de Barcelona, creu que la neboda d’Isabel Pantoja i l’esportista ho han viscut com un desamor i que no parlen d’una tercera persona, tot i que ‘Lecturas’ assegura que ell volia trencar fa dos mesos perquè havia conegut una altra dona. 

Notícies relacionades

Entre els altres temes tractats, el Risto Mejide enamorat que destaca en portada ‘Diez minutos’, confirmant la relació amb una valenciana molt atractiva i de l’edat de la seva ex Laura Escanes. Una relació de la qual ja van parlar les Mamarazzis i per la qual el mateix Risto els va dir «mentideres». No ha faltat el nou amor de Cayetano Rivera amb la presentadora portuguesa Maria Cerqueira Gomes que revela ‘Semana’, ni la voluntat de l’emèrit Joan Carles, que, segons ‘Vanitatis’, vol tornar a les regates. 

On veure’l i escoltar-lo

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Mamarazzis: Julio Iglesias dona la cara per Isabel Preysler