Del 19 al 22 d’abril

La Barcelona Bridal Fashion Week acollirà les desfilades de 33 firmes de moda nupcial

Durant la cita s’estrenaran nou marques i es presentaran en total més de 850 vestits de núvia, nuvi i cerimònia

  • Bodes festivaleres: les 10 tendències que marcaran els enllaços el 2023

  • Tallar-se els cabells després d’una ruptura o a mig casament, ¿horror o encert? Això diuen els experts

La Barcelona Bridal Fashion Week acollirà les desfilades de 33 firmes de moda nupcial

BBFW

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) es convertirà en el pol d’atracció de les mirades mundials de la moda nupcial entre el 19 al 22 d’abril, quan acollirà les desfilades de 33 firmes de primer nivell i l’estrena de 9 marques. El format únic de l’esdeveniment barceloní, que engloba desfilades i ‘trade fair’, junt amb la seva oferta i l’aposta per la innovació i sostenibilitat, el ratifiquen un any més com el millor escenari per mostrar la moda que ve.

Organitzada per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la passarel·la de BBFW serà el marc on es presentaran un total de 850 vestits per a nòvia, nuvi i cerimònia de les col·leccions 2024 als compradors nacionals i internacionals, els operadors del sector i als professionals dels mitjans de comunicació de tot el món.

Marques confirmades

Aquest any, han confirmat la seva presència les marques líders nacionals com Jesús Peiró; Rosa Clarà; Atelier Pronovias; Nicole Milano; Isabel Sanchis; Sophie et Voilà; Yolancris; Marco & María; Ramón Sanjurjo; a les quals s’afegiran per primera vegada les canàries Ogadenia Couture, Pedro Palmas i Lucas Balboa.

Entre les novetats, desfilaran a BBFW per primera vegada marques com la gallega Lorena Formoso; Joli Poli (Vietnam); Wona Concept & Eva Lendel (Ucraïna); Madeline (EUA), o la canadenca Ines Di Santo.

Han tornat a escollir l’esdeveniment barceloní com a plataforma de llançament de les seves creacions grans firmes internacionals, com Cymbeline (França); la polonesa Agnieszka Swiatly; Marylise & Rembo Styling i Carta Branca (Bèlgica); The Atelier Couture by Prof. Jimmy Choo (Malàisia); Julia Kontogruni (Bulgària); Demetrios (Itàlia); Carlo Pignatelli (Itàlia); Modeca (Països Baixos), o Katy Corso (Ucraïna).

Joves talents

Els dissenyadors Andrea Lalanza, Mireia Balaguer, els italians Poesie Sposa i More, i l’italoalemany Riccardo Serravalle protagonitzaran la desfilada dels joves talents.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la Barcelona Bridal Night acollirà com en cada edició la desfilada d’una firma d’alta costura mundialment reconeguda.

Totes les firmes participaran també en el ‘trade fair’ de BBFW, que obrirà portes del 21 al 23 d’abril amb l’oferta d’unes 300 marques, el 75% internacionals procedents de 30 països.

Temes:

Barcelona Moda