Mala relació

Les imatges en les quals la mare de Piqué, Montserrat Bernabeu, fa callar a Shakira

Les imatges en les quals la mare de Piqué, Montserrat Bernabeu, fa callar a Shakira
1
Es llegeix en minuts

La (tensa) relació de Shakira amb els pares de Gerard Piqué, especialment amb la seva mare, continua fent parlar molt. I, coincidint amb la sorprenent informació que revela aquest dimecres ‘Lecturas’ que la cantant pot haver demanat als seus fills Milan i Sasha que no anomenin avis a Joan Piqué i Montserrat Bernabeu perquè es posa trista, s’afegeix un vídeo que ha sortit a la llum i que s’ha fet viral en les últimes hores de la «sogra» fent callant a la colombiana.

Unes imatges en les quals la mare de l’exfutbolista, molt seriosa, toca la cara de Shakira abans de portar-se el dit a la boca en un clar gest de «calla» durant un esdeveniment al qual van acudir fa anys. Piqué, present en el moment en què la seva progenitora demanava silenci a la seva parella, mirava cap a un altre costat i seguia la seva conversa amb una quarta persona, aparentment sense adonar-se del lleig que Montserrat havia tingut amb la seva jove.

Notícies relacionades

Aquest vídeo ha desencadenat diverses teories, tot i que la que cobra més força és que la cantant i la seva sogra mai van tenir una relació tan bona com la que pensàvem. De fet, en els últims dies s’ha dit que la doctora no va acceptar Shakira al principi per no ser jove ni catalana i els desaires cap a la nòvia del seu fill van ser una constant als inicis del seu festeig amb Piqué, una dificultat en la seva integració en l’entorn del futbolista.

Un cop trencada la seva relació, la colombiana no ha dubtat a venjar-se amb totes les seves armes; la primera, la bruixa a mida real que ha col·locat a la seva terrassa mirant directament a la casa dels seus sogres. La segona, esmentant Montserrat en la seva última cançó –«‘me dejaste de vecina a la suegra’»– i l’última, demanant als seus fills que no l’anomenin àvia. Una cosa que, com comenta el seu entorn, hauria destrossat la mare de Gerard.