Ruptura

Shakira guarda silenci davant la informació que ha demanat als seus fills que no anomenin avis als pares de Piqué

1
Es llegeix en minuts

Shakira continua sent, un dia més, l’absoluta protagonista de la crònica social i no precisament per estar trencant tots els rècords amb el seu ‘Session 53’ amb Bizarrap, sinó per la tensa relació que manté amb els pares deGerard Piqué.

Una guerra oberta que hauria començat al descobrir que Joan Piqué i Montserrat Bernabeu haurien ajudat el seu fill als inicis del seu afer amb Clara Chía deixant-li la seva casa de la Cerdanya per mantenir les seves primeres cites d’esquena a la cantant i que s’hauria agreujat després de separar-se de l’exfutbolista.

I ha arribat fins al punt que, com revela la revista ‘Lecturas’, Shakira hauria demanat als seus fills Milan i Sasha que no anomenin avis a Joan i Montserrat perquè això la posa «molt trista».

La cosa no es queda allà, ja que el dia de Reis, quan els nens es trobaven amb Piqué i amb els seus avis al Pirineu català, la cantant no va deixar de trucar als nens, que, pendents del telèfon, no van voler sortir a la muntanya. Això devia fer molt a l’exsogra de Shakira, que hauria demanat al seu fill que aturi ja aquesta guerra i que es deixi de provocacions apareixent amb un Twingo i un Casio a la Kings League.

Notícies relacionades

Una informació sobre la qual les càmeres d’Europa Press han preguntat aquest matí a la cantant quan ha arribat amb cotxe a casa seva amb el seu germà Tonino després de portar els seus fills a l’escola. Molt seriosa i amb un gorro de llana negre, Shakira ha donat l’esquena (literalment) a les preguntes, girant-se 180 graus perquè no poguéssim veure-li la cara ni la seva reacció a les preguntes sobre si és cert que ha demanat a Milan i a Sasha que no anomenin avis als pares de Piqué.

Això sí, malgrat deixar en l’aire els últims passos que ha fet en la seva guerra contra Montserrat i Joan, no ha pogut evitar un petit somriure quan l’hem felicitat per l’èxit sense precedents que està tenint la seva última cançó, per la qual es podria haver embutxacat ja una quantitat superior als 3 milions d’euros.