Surten des de fa mesos

Qui és Álvaro de Luna, la nova il·lusió de Laura Escanes

Hores abans de fer-se públic, l’influencer va fer una picada d’ullet pública al seu nòvio, mentre que el cantant ja va deixar pistes de la seva relació en la seva última cançó, ‘Tu nombre’

  • Laura Escanes, enamorada del cantant Álvaro de Luna

2
Es llegeix en minuts

Xafardeig i del bo: Laura Escanes nòvio. I no és Mr Jägger, amb qui va tenir un fugaç ‘affaire’ i va ser el detonant de la ruptura amb Risto Mejide després de set anys de matrimoni i una filla de tres en comú. La revista ‘Lecturas’ afirma aquest dimecres que l’’influencer’ surt des de fa mesos amb el cantant Álvaro de Luna. No només ho diu, sinó que ha enxampat la nova parella del panorama couché besant-se apassionadament. No s’amaguen, però l’artista no estava en el focus mediàtic. L’amor era allà i no l’hem sabut veure. ¿Qui és la nova il·lusió de Laura Escanes?

Hores abans de fer-se públic, l‘‘influencer’’ va fer una picada d’ullet pública al seu nòvio: dimarts va publicar una història a Instagram on va deixar veure el tatuatge d’una lluna que té en una espatlla. Fa 10 dies, el cantant ja va deixar pistes de la seva relació amb Escanes en la seva última cançó, ‘Tu nombre’.

Batalla final en ‘La Voz’ i vocalista de Sinsinati

El sevillà té 28 anys i ara triomfa en solitari amb èxits com ‘Levantaremos al sol’ i ‘Juramento eterno de sal’. Després de participar en ‘La Voz’ el 2019, programa de televisió en el qual va enlluernar els quatre ‘coaches’, va aconseguir passar de fase i va ser eliminat en la batalla final. Després de la seva experiència en el concurs musical, De Luna va formar part del grup Sinsinati, on va posar veu a cançons com ‘Indios y Vaqueros’ i ‘Cuando éramos dos’.

Des del 2020, es llaura una carrera en solitari, on la seva veu trencada marca diferències. De Luna va publicar el romàntic i intimista tema ‘Tu nombre’ el 20 d’octubre. Ara, després de la bomba de ‘Lecturas’, cada un dels seus versos prenen una nova i reveladora dimensió: en la cançó expressa la tristesa que sent per no poder cridar els seus sentiments als quatre vents.

Relació en secret

Notícies relacionades

«Tot i que de vegades m’amagues, jo sé que això nostre és real. Som tu i jo, aquí no importa ningú...», canta De Luna. «Surto amb tu esquivant cotxes, evitant que ningú ens vegi», detalla, per la qual cosa és inevitable pensar que tots dos van mantenir en secret la seva relació durant mesos. Escanes encara estava amb Mejide, un matrimoni que va acabar el 25 de setembre, quan van anunciar la seva separació.

A més, el cantant confessa: «Saps que, si per mi fos, ens n’aniríem lluny d’aquí, tu i jo. On vulguis, Tailàndia o Berlín». No se n’han anat tan lluny. La parelleta està disfrutant d’uns dies ‘off’ a Tenerife, on ‘Lecturas’ els ha enxampat molt apassionats. Van passar el pont de Tots Sants en companyia d’uns amics i on es van deixar veure d’allò més còmplices i carinyosos. De fet, la publicació assegura que a Laura no li importa que la vegin en públic amb el seu nou amor i és habitual veure-la entrant i sortint del pis que el cantant de ‘Juramento eterno de sal’ té al madrileny barri de Malasaña.