Indirecta a Instagram

Risto Mejide trenca el silenci després d’assabentar-se de la relació de Laura Escanes i Álvaro de Luna

  • ‘Mamarazzis’: «Risto Mejide no sabia res de la relació de Laura Escanes amb Álvaro de Luna»

  • Laura Escanes, enamorada del cantant Álvaro de Luna

  • Qui és Álvaro de Luna, la nova il·lusió de Laura Escanes

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Laura Escanes és, sens cap dubte, la protagonista de l’idil·li sorpresa de la tardor. Tot just cinc setmanes després d’anunciar la seva separació de Risto Mejide, la ‘influencer’ apareix a la portada de la revista ‘Lecturas’ fent-se un petó amb el cantant Álvaro de Luna, amb qui fa uns mesos que surt amb total discreció. Fins ara. A Laura ja no li importa que la vegin en públic amb ell i és habitual veure-la entrant i sortint del pis que l’artista té al barri madrileny de Malasaña. Però, ¿què n’opina Mejide?

Les ‘Mamarazzis’ Laura Fa i Lorena Vázquez han assegurat aquest dimecres en el seu pòdcast setmanal que «el publicista estava al corrent del fugaç afer de la seva ja exdona amb el ‘youtuber’ Mr Jägger i que hi havia alguna cosa més, però no sabia per on anaven els trets. S’ha d’haver emportat una gran sorpresa amb Álvaro de Luna», ha afirmat Fa.

A través de Johann Sebastian Bach

Tanmateix, Risto no ha trigat a pronunciar-se a través d’Instagram. Això sí, ho ha fet de manera indirecta. «Al final, un és resultat dels seus encerts i els seus errors, tot suma. I el que passi entre dos adults que s’estimen és tan sagrat com l’arpegi que uneix aquestes 16 notes i les converteix en una obra d’art» ha publicat.

Un missatge amb què ha fet referencia a la seva emocionant interpretació al piano durant l’últim programa de ‘Got Talent’ d’una de les obres més conegudes de Johann Sebastian Bach, però amb què sembla parlar de la seva ruptura amb Laura el dia en què surt a la llum la nova relació de la ‘influencer’ amb el cantant sevillà, exvocalista del grup Sinsinati.

Notícies relacionades

Una actuació que ara té especial rellevància. El tema parla de la història d’amor del compositor i la seva segona dona, a qui doblava l’edat i amb qui es va casar només un any i mig després de la mort de la seva dona. Aquesta actuació deixava entreveure el delicat moment que llavors passava el seu matrimoni.

Silenci davant els paparazzis

Si a través d’Instagram ha deixat clar que el que passi entre dos adults que s’estimen és sagrat i ha confessat que un és resultat dels seus encerts i els seus errors, davant els micròfons d’Europa Press ha preferit guardar silenci i, molt seriós i amb cara de disgust, ha evitat pronunciar-se sobre les imatges de Laura i Álvaro de Luna.