L’idil·li de la tardor

Aquestes són les primeres paraules d’Álvaro de Luna sobre la seva relació amb Laura Escanes

El cantant va intentar esquivar els paparazzis sense èxit i la ‘influencer’ fa fugir d’estudi en la presentació de la docusèrie de Dulceida

  • ‘Mamarazzis’: «Risto Mejide no en sabia res de la relació de Laura Escanes amb Álvaro de Luna»

  • Qui és Álvaro de Luna, la nova il·lusió de Laura Escanes

  • Risto Mejide trenca el silenci després d’assabentar-se de la relació de Laura Escanes i Álvaro de Luna

2
Es llegeix en minuts

No amaguen el seu amor, així que tampoc es mosseguen la llengua. Aquest dimecres va ser mogut per a Laura Escanes i Álvaro de Luna després que la revista ‘Lecturas’ destapés el que ja és l’idil·li de la tardor, amb petons i carícies inclosos a Tenerife. Les ‘Mamarazzis’ Lorena Vázquez i Laura Fa van explicar ahir que es van conèixer en una gala durant al setembre, 10 dies abans que la ‘influencer’ i Risto Mejide anunciessin el seu divorci després de set anys junts i una filla un comú. Per a súmmum, les periodistes del ‘cuore’ van afirmar que el publicista no estava al cas del nou amic especial de la seva ja ex amb el cantant i es va emportar una bona sorpresa com la resta dels mortals, llegint la premsa. Amb tot l’enrenou, només faltava que la parelleta digués alguna cosa i així ha sigut.

El primer a trencar el silenci va ser Risto, les coses com són. Això sí, ho va fer de forma indirecta en una publicació d’Instagram. Va penjar un missatge amb la seva emocionant interpretació al piano de Johann Sebastian Bach durant l’últim programa de ‘Got Talent’. «Al final, un és el resultat dels seus encerts i els seus errors, tot suma. I el que passi entre dos adults que s’estimen és tan sagrat com l’arpegi que uneix aquestes 16 notes i les converteix en una obra d’art», va comentar. Més clar, l’aigua.

«Soc molt feliç»

Unes hores després, els paparazzis van enxampar Álvaro de Luna quan tornava de Tenerife, on precisament va passar uns dies amb Laura Escanes i uns amics i on els va caçar el ‘Lecturas’. Al cantant li van preguntar a l’aeroport per la seva relació amb la ‘influencer’ i primer va intentar esquivar el tema. «Estic moreno, és que he estat prenent el sol», va dir.

La premsa va insistir i va aconseguir treure-li una frase que diu molt. «L’amor no s’ha de negar, s’ha de reconèixer, ¿ets feliç?», li va preguntar una periodista d’Europa Press, i Álvaro va respondre: «Soc molt feliç».

Laura Escanes no ha volgut parlar del tema

Notícies relacionades

Laura Escanes va reaparèixer en l’escena pública aquest dimecres a la nit en la presentació de la docusèrie de la seva amiga i ‘influencer’ Dulceida. A l’alfombra vermella prèvia a la projecció, li van preguntar per les fotografies que havien sortit pel matí, sobre les quals va dir: «Sento decebre-us si penseu que faré cap declaració, entenc la vostra feina, però és que no vull entrar en res».

La ‘celeb’ va continuar fugint d’estudi per eludir el tema. «Continuen sortint titulars, cada un es muntarà la història que vulgui, jo sé el que he viscut, el que visc i estic tranquil·la, a poc a poc», va dir. «No entraré a confirmar ni desmentir res, és entrar en un bucle que no em pertoca», va acabar dient.