DiCaprio: orgia a BCN

‘Mamarazzis’: Shakira es manifesta sobre la separació i llança «amenaces velades» a Piqué

Laura Fa i Lorenza Vázquez han donat en primícia més detalls de la separació de Cayetano Rivera i Eva González

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Ningú esperava aquesta ruptura. I menys encara que es convertís en un culebró a tres bandes. No parlem de Shakira, Gerard Piqué i Clara Chia, ni de Laura Escanes, Risto Mejide i Mr Jägger. Bé, no podem evitar referir-nos a la cantant i al futbolista perquè l’artista s’ha manifestat (per fi) sobre la mediàtica separació i ho ha fet amb ressentiment. Això malgrat que un altre divorci marca l’actualitat de la premsa rosa d’aquesta setmana. Cayetano Rivera i Eva González han posat fi a 13 anys d’amor i les ‘MamarazzisLorena Vázquez i Laura Fa han donat avui en primícia més detalls d’un matrimoni esculpit a base de crisis sentimentals.

Piqué i la seva figura com a pare

Gairebé cinc mesos després que la relació entre Shakira i Piqué saltés pels aires, la cantant colombiana s’ha pronunciat sobre la polèmica separació, que es debat als despatxos dels advocats de les dues parts. L’artista no ha deixat puntada sense fil: el seu entorn afirma a ‘¡Hola!’ que el futbolista aparcava algunes de les seves «responsabilitats com a pare», deixant entreveure un possible abandó de família.

«De moment, no vol posar-ho sobre la taula de les negociacions de la separació», asseguren aquestes fonts a la revista. «Això són cops baixos i amenaces velades de Shakira a Piqué», ha assegurat Lorena Vázquez. «Shakira li està dient: com em toquis els nassos, ho utilitzaré», ha indicat Laura Fa.

Clara Chia continua treballant a Cosmos

Amb tot, les periodistes estan cansades de parlar amb els entorns de l’exparella i avui han convidat formalment l’artista i el futbolista a conversar en directe en el podcast ‘Mamarazzis’. Mentre això passa (i serà millor posar-se còmode), Fa i Vázquez continuen revelant detalls sobre Clara Chia.

D’una banda, han desmentit que hagi deixat de treballar en l’empresa de Piqué, Cosmos, tal com asseguren diferents mitjans. De l’altra, també contradiuen les versions que afirmen que el futbolista li costeja els estudis. «No els hi paga perquè no està estudiant actualment», ha precisat Vázquez.

Cayetano Rivera i Eva González estan separats des d’«abans de l’estiu»

‘¡Hola!’ guanya aquest dimecres per golejada la resta de revistes del cor pel que fa a exclusives. Els protagonistes de la portada i el tema de la setmana és per a la separació de Cayetano Rivera i Eva González, que ja viuen separats. Malgrat ser notícia, les ‘Mamarazzis’ n’han donat més detalls.

És una «separació que fa uns mesos que està en marxa, des d’abans de l’estiu», ha precisat Fa. Vázquez ha afegit que tots dos porten la ruptura amb «naturalitat». «Eva no se n’amaga i explica als seus pròxims que viu sola», ha afegit Vázquez.

En 13 anys de relació i set de casats, Rivera i González han passat diverses crisis. Però les periodistes coincideixen que una d’elles està relacionada amb l’abrupte desenllaç: «Quant pes ha tingut la infidelitat de Cayetano amb Karelys Rodríguez el 2019», s’ha preguntat Vázquez. «Aquest entrebanc ha sigut insuperable», ha rematat Fa.

«Una mica d’orgies, que és el que agrada a l’actor».

orgiesLorena Vázquez i Laura Fa també s’han fet ressò de la visita de Leonardo Dicaprio a Barcelona. «Li encanta la Sagrada Família i Gaudí», ha recordat Vázquez. A més, l’actor va disfrutar d’un espectacle privat de màgia a la botiga barcelonina ‘El Rei de la Màgia’ del premiat il·lusionista Pere Rafart.

Notícies relacionades

Va transcendir que l’artista va aprofitar la visita per trobar-se amb cinc amigues de la ciutat a l’hotel en el qual es va allotjar. Fa no s’ha mossegat la llengua: «Una mica d’orgies, que és el que agrada a l’actor», ha dit. A més, en el podcast, ha explicat que amb DiCaprio va viure l’«anècdota més ‘heavy’» com a periodista del cor. Escolta el capítol 8 de la segona temporada de ‘Mamarazzis’ per saber de què es tracta.

‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram  i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimo Apple Podcast.

El Boig per tu de Shakira

El Boig per tu de Shakira