mamarazzis

1
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Felicitacions a Alexia Putellas. Número 360. Íñigo Onieva vol segona oportunitat i vol reconquistar-la. Creu que no està tot perdut i no veu tan lluny una reconciliació. Consell de Laura Fa: «Explicar tota la veritat a Tamara». Però no. Lorena creu que no està tot perdut, però cal deixar que passi el temps. «Tamara és molt nadalenca; qui sap si els Reis Mags», Laura Fa menopausa confirmada; dos mesos per tenir-la confirmada perquè fa 10 mesos que no té la regla. Lorena: «No em casaré mai».

Laura Escanes no té per què estar constantment excusant-se per no estar 24 hores amb la seva filla. «Sou escòria», atac a les persones que critiquen les mares que no passen 24 hores amb els seus fills.

Risto i Laura Escanes tenen bona relació.

Parlem dels nostres companys.

Notícies relacionades

Sandra Barneda té nova parella. Nagore Robles plorant a la portada de ‘Diez minutos’. Barneda segueix a les xarxes Nagore, però no a la inversa. Tanmateix, Nagore nega que hagi plorat i assegura que ‘Diez minutos’ menteix i que ja l’ha guanyat als jutjats alguna vegada.

Olga Moreno s’asseu a ‘El programa de Ana Rosa’ i confirma que té mal rotllo amb Rocío Flores. Que dilluns acudeix a aquest programa també.

extra/_fondocomun_Fotos_1-2 (22980213).jpg

extra/_fondocomun_Fotos_1-2 (22980213).jpg