Inseparables

‘Mamarazzis’: Kiko Hernández, «molt ben acompanyat» a la portada d’una revista

Vázquez i Fa desmenteixen que Piqué hagi estat amb els seus fills i la seva nòvia a la Cerdanya: «Els paparazzis confonen la seva mare amb Clara Chía»

«Iker Casillas és un ‘machirulo’ homòfob i que no té cap gràcia», sentencien sobre el suposat pirateig de Twitter de l’exfutbolista

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Aquesta setmana hem vist un «irreconeixible» Kiko Hernández, que apareix molt ben acompanyat a la portada de la revista ‘Lecturas’. Les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO, Laura Fa i Lorena Vázquez, han comentat en el seu podcast que «fa temps es va ensenyar una fotografia de Kiko amb aquest noi a ‘Sálvame’», i que es tracta de Fran Antón, un dels actors que estaven a l’obra de teatre en la qual també apareixia el col·laborador de televisió.

«És veritat que tant la sexualitat com la vida privada de Kiko Hernández és molt hermètica. Mai veiem fotos de Kiko amb ningú. Em sembla una novetat que ‘Lecturas’ tregui aquesta notícia», ha destacat Laura Fa. Lorena Vázquez, per la seva banda, ha remarcat que la revista esmenta «que el col·laborador s’ha posat en forma al gimnàs gracias a la influència del seu atlètic amic, del qual és inseparable

Les ‘Mamarazzis’ desmenteixen: Gerard Piqué i Clara Chía no han estat amb els seus fills a la Cerdanya

Les ‘Mamarazzis’ desmenteixen: Gerard Piqué i Clara Chía no han estat amb els seus fills a la CerdanyaLes ‘Mamarazzis’ també han desmentit una informació que ha aparegut en el programa ‘El gordo y la Flaca’ i del qual s’han fet ressò diversos mitjans de comunicació. Concretament, es tracta d’unes imatges en les quals s’ha dit que apareix Gerard Piqué compartint temps amb els seus fills i nova nòvia, Clara Chía, a la Cerdanya. Això es tractaria d’un error, i és que les ‘Mamarazzis’ han esbrinat que en realitat la dona de les imatges és Montserrat Bernabéu, la mare del futbolista.

Així, els ‘paparazzis’ haurien confós la mare de Piqué amb Clara Chía, que en aquell moment no es trobava a la Cerdanya. De fet, Laura Fa i Lorena Vázquez asseguren que la nova parella de Piqué només ha vist els nens en entorns laborables, però que mai hi ha conviscut ni hi ha compartit temps com a nòvia del seu pare.

El nou amor de Julio José Iglesias: ¿Més que posats?

Les ‘Mamarazzis’ tampoc s’han resistit a comentar en aquest episodi el nou amor de Julio José Iglesias (49), qui apareix a la revista ‘¡Hola!’ acompanyat de la seva nova nòvia, la model brasilera Vivi di Domenico (30).

«Veurem si realment arriba a tenir una vida de parella amb ella, perquè amb l’anterior, a part de veure’ls junts en ‘photocalls’ i posats d’‘¡Hola!’, no feien absolutament res més», ha apuntat Laura Fa, que ha recordat que «hi ha bastantes llegendes urbanes sobre Julio José».

El tuit homòfob de Casillas

Una altra anècdota destacable que ens ha deixat aquesta última setmana ha sigut el presumpte (i poc creïble) pirateig del compte de Twitter d’Iker Casillas, en què es va publicar que és gai. «El que té Iker és que és un ‘machirulo’ homòfob i que no té cap gràcia. Prova d’això és el seu compte de TikTok, que és de vergonya aliena. No fa gràcia», ha sentenciat Fa.

Notícies relacionades

Segons l’opinió de la periodista, el que va passar és que es van filtrar unes fotos de l’exfutbolista amb la germana d’Iñigo Onieva i es va començar a especular sobre si tenien alguna cosa més. De manera que, per «donar pel sac a la premsa» va tuitejar que és gai, i Carles Puyol li va contestar per seguir la broma. Una broma «molt antiga que ja no fa gràcia», ha opinat Vázquez, que ha afegit: «El pitjor és que, minuts més tard, decideix dir que li han piratejat el compte des del mateix Twitter i demana perdó al col·lectiu. Ens sembla fatal».

Pablo López surt amb una de les seves alumnes de ‘La Voz’

Enmig d’aquesta tardor de ruptures i infidelitats, també es pot destacar que el cantant Pablo López té un nou amor: una exconcursant de ‘La Voz’ 2017. El seu nom és Laura Rubio, i tots dos han protagonitzat imatges amb «petons apassionats». Publica ‘¡Hola!’ que estan junts des del 2021. «Ens n’alegrem molt. No només quan se separen, també ens n’alegrem quan els famosos s’enamoren», ha asseverat Vázquez.

‘Mamarazzis’: Kiko Hernández, «molt ben acompanyat» a la portada d’una revista