Exclusiva ‘Mamarazzis’

¿Què va passar entre Laura Escanes i Mr. Jägger?

  • El youtuber Mr Jägger, tercer en discòrdia en la separació de Risto Mejide i Laura Escanes

¿Què va passar entre Laura Escanes i Mr. Jägger?

Canal YouTube de ambos

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alberto Redondo Jiménez, conegut a les xarxes socials com a Míster Jägger, és un dels creadors de contingut amb més popularitat del nostre país. Fa diversos anys que el youtuber madrileny, de 27 anys, viu intensament la seva popularitat a les xarxes socials. 

Els seus números espanten: més d’1,2 milions de subscriptors a Youtube, 612.000 seguidors a Instagram i més d’un milió de seguidors a Twitch. Ara bé, durant les últimes hores el seu nom ha saltat a la crònica rosa al ser vinculat sentimentalment a Laura Escanes, ex de Risto Mejide.

Les informacions que ens arriben a les ‘Mamarazzis’ asseguren que el presumpte flirteig d’Escanes i Mr Jägger hauria durat uns mesos i hauria provocat més d’una desavinença en el matrimoni Mejide-Escanes. 

Les nostres fonts ens confirmen que la crisi de la parella hauria ocasionat que el seu famós pòdcast, ‘Cariño, ¿pero qué dices?’ (Podimo), pengés d’un fil en més d’una ocasió, i s’arribés fins i tot a posposar-ne la presentació.

Ens expliquen que l’afer va ser una cosa fugaç, però prou intens com per erosionar la relació entre Risto i Laura.

¿Va ser la proximitat de la influencer amb Mr Jägger la causant final de l’abrupta separació del matrimoni? No ho podem assegurar. El que sí que sabem les ‘Mamarazzis’ és que la parella ha sigut incapaç de superar aquest escull, malgrat haver-ho intentat durant tot l’estiu. Prova d’això han sigut les fotografies i missatges que la Laura ha anat pujant a les xarxes i que ara cobren més sentit que mai.

La separació ja és un fet i, tal com van avançar les ‘Mamarazzis’ en exclusiva a El Periódico, a Risto Mejide li haurien entrat les presses per buscar parella a ‘Raya’, una famosa i exclusiva app de cites per a famosos.

Segons explica la revista, que ha tingut accés al perfil que ha obert Mejide, aquest ja està per la feina de buscar substituta a Escanes. Així mateix, queda clar que la irrupció d’aquestes informacions confirmades per les ‘Mamarazzis’ són les d’una situació ja acabada i no les d’un fet actual.

Segons ‘Mamarazzis’, la influencer i el youtuber es van conèixer el febrer durant la presentació de ‘La velada del año 2’ l’esdeveniment més vist de la història de l’‘stream’ organitzat per Ibai Llanos, on l’espurna hauria sigut inevitable, tot i que prèviament haurien tingut contacte virtual gràcies a la passió de tots dos pels videojocs.

La seva segona trobada es va produir al setembre quan Míster Jägger va convidar la catalana a ‘Esto es un late ’, l’espai que condueix amb Henar Álvarez. Allà tots dos es van fondre en una abraçada que fins ara havia passat desapercebuda.

Aquest streamer, que es declara un autèntic fan de la música metal i del cine, es defineix des de fa anys com a «fill del sol i enemic del vent». Compta amb la seva pròpia línia de marxandatge, que ell mateix ven a través de la seva pàgina web oficial on ofereix samarretes per 55 euros amb algunes de les seves ocurrències més desenraonades, així com el seu propi joc de taula conegut com a ‘Karmaggän’.

Ni Jägger ni Escanes s’han pronunciat sobre l’exclusiva d’El Periódico, tot i que de moment Jägger ha penjat aquest mem en què els usuaris han aprofitat per a «trolejar» el youtuber.

Notícies relacionades

Respecte a la seva vida més personal, Míster Jägger es manté molt gelós d’aquesta parcel·la. Poc se sap del seu cercle més íntim, tret que anys enrere va mantenir una relació sentimental amb Amarna Miller, una artista i coneguda exactriu de cine per a adults que ara desenvolupa una forta tasca d’activisme pels drets de la dona.

¿On es pot escoltar ‘Mamarazzis’?

El vídeopodcast s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram  i Facebook d’aquest diari. També pots veure i escoltar el vídeopodcast als principals agregadors: AcastIvooxSpotifyIvooxPodimo i Apple Podcast.