Mamarazzis

Shakira, venjança cantada i preocupació per l’estat del seu pare

extra/_fondocomun_Fotos_1-2 (22980213).jpg

extra/_fondocomun_Fotos_1-2 (22980213).jpg

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La venjança postruptura és cantada i es diu ‘Monotonía’. L’artista colombiana acaba d’estrenar, amb el cantant porto-riqueny Ozuna, el seu primer single després de la seva polèmica separació de Gerard Piqué. Més que una cançó, es tracta d’una punyalada precisa i directa dirigida al futbolista blaugrana. «Me dejaste por tu narcisismo» o «tú no dabas ni la mitad» són algunes de les perles que li ha dedicat al seu ex. Shakira s’obre en canal i, malgrat que confessa que «este amor no ha muerto, pero está delirando ya», deixa clar que «yo te quiero, pero es que yo me quiero más a mí». Tota una declaració d’intencions de l’artista. La diva continua llançant dards al llarg de tota la cançó: «Tú en lo tuyo y haciendo lo mismo. Siempre buscando protagonismo. Y te olvidaste de lo que un día fuimos». ¿Què deu haver pensat Piqué de la cançoneta? No és la primera vegada que la cantant dedica un missatge a la seva exparella en una de les seves cançons. Ho va fer en ple anunci de la seva separació amb el tema Te felicito. «Me lo advirtieron pero no hice caso. Me di cuenta que lo tuyo es falso […] Yo que ponía las manos al fuego por ti. Me tratas como una más de tus antojos. Tu herida no me abrió la piel, pero sí los ojos. Los tengo rojos de tanto llorar por ti». ¡Mare meva! Aplaudiments i ovació del públic. Això sí que va ser una bona plantofada, Shakira.

L’artista ja va deixar clar en la seva última entrevista que per a ella «escriure música és com anar al psiquiatre, només que més barat». «M’ajuda a processar les meves emocions i m’ajuda a guarir». Més que una visita al psiquiatre, la colombiana es puja al ring de boxa i allibera la seva ràbia i decepció a cop de cançó. I mentre els de lletres ens dediquem a analitzar en profunditat la lletra de la seva missiva bomba, Shakira té altres preocupacions bastant més serioses. A més d’afrontar i superar la seva traumàtica separació, ara també està patint pel precari estat de salut del seu pare. William Mebarak Chadid, de 91 anys, ha hagut de ser hospitalitzat de nou al centre mèdic Teknon de Barcelona. Segons hem pogut confirmar les Mamarazzis, el pare de l’artista ha sigut ingressat aquesta setmana per un agreujament considerable del seu delicat estat de salut.

Notícies relacionades

Tant Shakira com la dona de William, Nidia Ripoll, no s’han separat del seu costat i han sigut molt freqüents les visites de la colombiana durant els últims dies. Tonino, el germà de la cantant i el seu perenne acompanyant, es trobava de viatge en el moment de l’ingrés i s’espera que torni en les pròximes hores. Malgrat els esforços de l’artista per passar desapercebuda durant les seves visites a la clínica, per intentar esquivar fotògrafs i periodistes, Shakira no ha pogut evitar que la notícia es filtrés als mitjans de comunicació.

Tal com hem informat aquesta setmana en el nostre pòdcast Mamarazzis, la cantant feia ja diverses setmanes que visitava amb assiduïtat el centre mèdic Teknon. Desconeixem si aquestes visites obeïen a la preocupació de la cantant per l’estat de salut del seu pare o si tan sols es tractava de visites rutinàries de l’artista, ja que és el seu centre hospitalari de referència a la ciutat comtal, on, per exemple, va donar a llum als seus dos fills, Milan i Sasha. I com si els problemes no fossin pocs, recordem també el seu compte pendent amb Hisenda, en el qual afronta una petició de més de vuit anys de presó. Tot això sumat, també, al gran nombre d’obstacles que no deixen d’aparèixer en la negociació de l’acord amb Gerard Piqué per la custòdia dels seus fills. ¡Molts ànims, Shakira! Recorda que sempre «quan menys ho penses, surt el sol».