«Per dignitat i orgull»

‘Mamarazzis’: Joan Carles I no va voler anar en cadira de rodes al funeral d’Isabel II

Shakira podria haver ofert diners a Piqué per arribar a un acord sobre la custòdia dels seus fills, asseguren Lorena Vázquez i Laura Fa

‘Mamarazzis’: Joan Carles I no va voler anar en cadira de rodes al funeral d’Isabel II
4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Mai una persona havia sigut tan rendible per als mitjans de comunicació com Isabel II. Fins i tot enterrada continua donant notícies. «Aquesta senyora no es pot aguantar més», ha manifestat amb sorna aquest dimecres la periodista Laura Fa en el vídeopodast ‘Mamarazzis’, amb referència a l’àmplia cobertura informativa que s’ha donat a Espanya. Se li ha tret punt a tot: que rere les bambolines de palau la sobirana tenia sentit de l’humor. Que cuidava els seus estimats gossos amb menús preparats per xefs de la reialesa i que els animals ja tenen nou amo. Fins i tot hi ha teories de la conspiració sobre la seva mort i es va saber que l’alfombra vermella del sepeli la va fabricar una empresa catalana. Respecte al funeral d’Estat que va tenir lloc dilluns a l’abadia de Westminster, a Londres, s’ha parlat molt de la presència de Joan Carles I. La periodista del ‘cuore’ ha explicat avui un nou detall de la seva assistència: el rei emèrit no va voler entrar a l’església en cadira de rodes.

Són coneguts els greus problemes de mobilitat que pateix el monarca espanyol. En aquest sentit, ha sigut operat diverses vegades del maluc i dels genolls. A això cal sumar-li un altre element: l’edat (84) fa efecte. Per això estava previst que entrés amb una cadira adaptada. «No li va donar la gana», ha assegurat Fa. En canvi, va entrar de la mà d’un dels seus guardaespatlles.

«No li va donar la gana per dignitat i orgull»

«La cadira de rodes estava preparada». Però «no li va donar la gana» per un «tema de dignitat i orgull», ha concretat Fa, que també ha revelat que va accedir a l’església «millor del que la gent esperava. Malgrat això, no es va salvar d’una petita ensopegada abans d’asseure’s dins de l’església.

El protocol britànic va propiciar la primera fotografia del rei emèrit amb Felip VI en dos anys i mig. El palau de Buckhingham va donar més importància al parentiu que al càrrec i va col·locar tots els membres de la reialesa junts per famílies. D’aquesta manera, Felip va estar en un extrem del segon banc, seguit de la seva dona, Letícia, Joan Carles i Sofia.

Lorena Vázquez ha volgut ficar cullerada en l’assumpte. «Hi ha mitjans que parlen de Joan Carles I i Sofia com si encara estiguessin enamorats», ha indicat. En canvi, ha posat un exemple que enfonsa aquesta teoria. «Si tan bé es porten, hauria entrat a Westminster agafat de la reina emèrita, ¿no?», ha deixat caure. Al qual Fa ha donat el cop de gràcia: «Sofia no vol ni que la toqui amb un bastó».

Shakira i Piqué, ¿una qüestió de diners?

Més enllà del sepeli d’Isabel II, les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO s’han centrat en els vius i, en particular, en la separació que elles mateixes van destapar. La de Shakira i Gerard Piqué, que continuen negociant la custòdia dels seus fills. Fa ha recordat que el futbolista del Barça es va aixecar de la taula perquè considerava que les exigències de la cantant eren desmesurades.

Les negociacions, que s’haurien de reprendre aquesta setmana, estan en el següent punt: l’artista vol que els nens es quedin dos anys a Barcelona. Tanmateix, hi ha un altre què: la cantant podria haver ofert diners a l’esportista per arribar a un acord per la custòdia, han afirmat les periodistes. «Shakira creu que amb diners ho pot solucionar», ha manifestat Fa.

Per cert, els rumors d’embaràs de Clara Chía Martí han tornat. Persones pròximes a la parella van desmentir aquesta informació fa tres setmanes, però Vázquez i Fa admeten que continuen rebent informacions al respecte. «L’entorn ha tornat a desmentir categòricament aquests rumors», han aclarit les periodistes. En aquest cas, el temps ho dirà.

L’exduc ‘empalmat’

Com no podia ser de cap altra manera, les periodistes han esmentat la portada de la revista ‘Lecturas’, que mostra Iñaki Urgandarin besant-se amb la seva nòvia, Ainhoa Armentia. En pàgines interiors mostren amor i passió. Tant que a Fa no li ha passat desapercebuda una fotografia: «Urdangarin surt excitat. La té grossa», ha detallat.

Això ha provocat la rialla de les periodistes del cor, que han recordat un fet que va passar a la història d’Espanya: quan l’exduc de Palma firmava els correus electrònics com «el duc em-Palmat».

Escolta el capítol 3 de la segona temporada de ‘Mamarazzis’

Notícies relacionades

Les ‘Mamarazzis’ també han parlat dels ingressos d’Anabel Pantoja i de la vidassa que porta, de per què Rocío Flores no ha renovat per ‘El programa de Ana Rosa’ de Telecinco i d’altres famosos, com la presumpta infidelitat d’Adam Levine, cantant de Maroon 5.

El vídeopodcast s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram  i Facebook d’aquest diari. També pots veure i escoltar el vídeopodcast als principals agregadors: IvooxSpotifyIvooxPodimo i Apple Podcast.