¿A qui s’assembla la reina Letícia?

Exclusiva ‘Mamarazzis’: Miguel Bosé ja ha venut el seu immens xalet de Madrid

Laura Fa i Lorena Vázquez donen més detalls sobre les negociacions per la custòdia dels fills entre Shakira i Gerard Piqué

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

S’han acabat les vacances i la pujada de setembre d’aquest any té més pinta de Tourmalet que de Collada de Toses. Per apaivagar la rutina, aquest dimecres ha tornat el vídeopodcast ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO. Lorena Vázquez i Laura Fa comencen la segona temporada amb moltes ganes i el toc especial que donen a les notícies del ‘cuore’. I, és clar, amb exclusives: Miguel Bosé ha venut, per fi, el seu xalet a la urbanització Somosaguas de Pozuelo de Alarcón, amb un propòsit: «No té cap intenció de tornar a Espanya», ha afirmat Fa. Vázquez, per la seva banda, ha rascat encara més en la separació de l’any. En concret, ha donat nova informació sobre com evoluciona l’acord de separació entre Shakira i Gerard Piqué. «El camí està molt aplanat», ha informat, però els nens «continuaran escolaritzats a Barcelona».

Apressat pels deutes amb el fisc espanyol i amb una agenda buida de concerts, el cantant es va veure obligat a principis d’any a hipotecar la vivenda. No és un immoble qualsevol: a més de tenir 1.000 metres quadrats construïts i 10.000 més de jardí, va ser el domicili familiar del clan Dominguín Bosé des dels anys 50. A més, el cantant hi va viure amb Nacho Palau i els quatre fills que va tenir l’exparella. Abans de posar-lo com a garantia davant Hisenda, va intentar llogar-l’hi al presentador Jorge Javier Vázquez per 15.000 euros al mes. Sense èxit.

Mobles venuts a... ¿Wallapop?

Es desconeix (encara) el preu final de la compravenda, però les ‘Mamarazzis’ han rascat més informació sobre l’acord final. Els mobles de la casa han tingut una sort dispar: Bosé n’ha repartit alguns entre els seus familiars i la resta els ha venut.

«¿Ho deu haver fet a Wallapop?», ha dit fent broma Vázquez, que ha recordat que hi havia un «passadís del terror» al jardí i que la decoració interior també era «molt estranya».

Piqué i Shakira: «Clara Chía s’avé amb els amics del futbolista»

Les periodistes, amb més de 20 anys de trajectòria en la premsa rosa, han donat nous detalls sobre la ruptura més mediàtica del 2022 i que elles mateixes van destapar: la de Gerard Piqué i Shakira. Els advocats continuen reunint-se i les negociacions avancen perquè les parts «ja no estan tan enfrontades», han assegurat. En aquesta línia, han anunciat que «l’acord és molt a prop» malgrat que la relació entre l’exparella «segueix molt tensa», ha concretat Vázquez.

D’altra banda, les ‘Mamarazzis’ han pogut saber que els fills de l’exparella, Milan i Sasha, «continuaran escolaritzats a l’escola on van a Barcelona». Tot apunta que seguiran tot l’any escolar aquí. «Hi estan molt arrelats», han concretat.

Ja se sap que qui no hi ha arrelat és Shakira, i Fa i Vázquez hi han posat èmfasi. No s’avenia amb els amics del futbolista ni amb les dones dels companys de l’esportista. En canvi, han revelat un altre detall que fa Clara Chía tan especial per a Piqué: «Ella sí que es porta molt bé amb els seus amics», han puntualitzat. Per cert, Chía ha desbloquejat les ‘Mamarazzis’ del seu compte d’Instagram, una cosa que han agraït fins a tal punt d’enviar-li una afectuosa salutació.

Molt més en el primer capítol de la temporada 2

El primer capítol de la segona temporada del vídeopodcast ‘Mamarazzis’ ha donat per a això i molt més. Entre altres temes, les expertes en ‘celebrities’ han comentat la portada de l’‘¡Hola!’, que dona tot el protagonisme a la reina Letícia pel seu 50è aniversari.

Notícies relacionades

Els comentaris han sigut sonats. Serà millor que els escoltis en el podcast, però te’n donem un aperitiu: Vázquez creu que a les imatges que publica la revista, la consort s’assembla a Malèfica i a la malvada Diana de la sèrie ‘V’. Sí, l’extraterrestre amb aparença humana que es menjava ratolins tots d’un cop.

‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram  i Facebook d’aquest diari. També pots veure i escoltar el vídeopodcast als principals agregadors: IvooxSpotifyIvooxPodimo i Apple Podcast.

Exclusiva ‘Mamarazzis’: Miguel Bosé ja ha venut el seu immens xalet de Madrid