Separació mediàtica

Primícia ‘Mamarazzis’: Piqué esclata: el jugador demana al jutge que allunyi els paparazzis dels seus fills

Lorena Vázquez i Laura Fa indiquen que el futbolista i Shakira continuen sense arribar a un acord de separació i que els seus advocats es tornaran a reunir aquesta setmana

Primícia ‘Mamarazzis’: Piqué esclata: el jugador demana al jutge que allunyi els paparazzis dels seus fills

Europa Press

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Gerard Piqué ja en té prou. Durant més de dos mesos, ha vist des de la banda com la mediàtica separació amb Shakira passava de ser un remolí controlat a un huracà sense fre, sobretot quan va transcendir la seva nova relació amb una jove 10 anys menor que ell, Clara Chía Martí. Ja que no juga amb el Barça, el jugador ha decidit posar-se les canyelleres i sortir al terreny de joc... dels advocats i els jutges: Piqué ha sol·licitat a la justícia que allunyi els paparazzis dels seus fills i el seu entorn pròxim, informen en primícia les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO, Lorena Vázquez i Laura Fa. A més, les periodistes indiquen que l’exparella continua sense arribar a un acord de separació: els dos lletrats matrimonialistes amb més solera a Barcelona es tornaran a reunir aquesta setmana amb l’objectiu d’arribar a un pacte «pel bé dels seus fills», concreten Fa i Vázquez.

Mesures d’«allunyament»

El futbolista ha confiat al despatx LD & Partners les accions sobre els mitjans de comunicació. Una de les advocades, Isabel Elbal, ha emès aquest dijous un comunicat taxatiu: «Piqué s’ha vist en l’obligació de sol·licitar mesures cautelars d’allunyament i emprendre accions legals contra els que alteren la seva vida familiar i vulneren els drets dels seus fills», assegura el text. La finalitat no és cap altra, segons apunta la lletrada, que «garantir el seu benestar i restablir els seus drets d’intimitat, seguretat i tranquil·litat».

Notícies relacionades

Quan va transcendir la seva presumpta infidelitat i després d’anunciar oficialment la seva separació amb la cantant, el futbolista ja va expressar el seu malestar amb alguns mitjans de comunicació. Ara, tot i que ell mateix s’ha deixat veure en públic amb la seva nòvia, denuncia, que els ‘paparazzis’ han traspassat «els límits de la legalitat» amb la seva activitat fins al punt que s’ha vist «obligat a alterar la seva rutina diària».

«Greu atemptat contra els drets dels seus fills»

A més, considera que en les últimes setmanes «s’han publicat molts rumors i presumptes informacions no contrastades» sobre ell, la seva família i la seva vida personal. En aquest sentit, el comunicat assenyala que s’ha produït «un dany al seu honor i un perjudici a la seva imatge», però també un «greu atemptat contra els drets dels seus fills, la seguretat i protecció dels quals representen per a ell la seva preocupació més gran».