¿A qui s’assembla la reina Letícia?

Les ‘Mamarazzis’ esbudellen la relació que el rei Joan Carles va mantenir amb Queca Campillo, la seva amant més fidel

Laura Fa deixa la porta oberta que Sandra Barneda pot estar enamorada un altre cop

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Fidel a la seva cita dels dimecres, torna el videopòdcast ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO. Lorena Vázquez i Laura Fa ens porten les notícies més sucoses i exclusives del ‘cuore’ i el repàs setmanal de tot el que passa en el paper cuixé.

En aquest segon capítol, les ‘Mamarazzis’ es coronen parlant de les dues monarquies que més titulars deixen en els mitjans de comunicació, ja sigui per les seves actuacions protocol·làries o pels seus escàndols, com són l’espanyola i la britànica. Però posa el focus en un nom que sempre està al candeler: el rei emèrit Joan Carles I i els seus continus embolics de faldilles.

Queca Campillo parla del seu idil·li amb Joan Carles

Tal com expliquen les ‘Mamarazzis’, el rei emèrit,està sent objecte d’anàlisi i escrutini en el documental ‘Salvar al Rey Juan Carlos’ que emet la plataforma de ‘streaming’ HBO i en el qual es relaten els seus afers més tèrbols i foscos, tant en el seu regnat com en els anys previs i posteriors.

Del tret suposadament accidental que va causar la mort al seu germà Alfons de Borbó, del cobrament de comissions des d’abans d’accedir a la corona i fins i tot de les especulacions sobre la seva suposada participació en el cop d’Estat del 23-F, el documental inclou els comentaris d’antics agents dels serveis secrets de l’Estat i personatges que van tenir tracte directe amb ell.

Però, segons Laura Fa i Lorena Vázquez, el més sucós d’aquest documental rau en les contínues infidelitats del rei emèrit a la seva dona, la reina Sofia –amb qui coincidirà en el funeral de la reina Isabel II dilluns vinent–, molt especialment la relació que va mantenir amb la fotògrafa Queca Campillo durant més de dues dècades, de la qual es recullen en l’espai televisiu, per primera vegada, les declaracions registrades de Campillo abans que morís per un càncer el 2015.

Sandra Barneda, ¿enamorada?

Laura Fa deixa la porta oberta que Sandra Barneda pugui tornar a estar enamorada. Actualment no se’n poden aportar proves, però sí una teoria fruit d’una intuïció que, com Lorena Vázquez comenta, mai li falla.

Notícies relacionades

Tot es basa en la polsera de 7 nusos que porta, amb una figura partida per la meitat. ¿Qui podria portar una polsera igual amb la meitat que li falta? Aquesta és la gran incògnita, però en aquests casos és habitual que sigui al canell de la parella amorosa.

‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram  i Facebook d’aquest diari. També pots veure i escoltar el vídeopodcast als principals agregadors: IvooxSpotifyIvooxPodimo i Apple Podcast.

Les ‘Mamarazzis’ esbudellen la relació que el rei Joan Carles va mantenir amb Queca Campillo, la seva amant més fidel

EPC