Projecte juntes

Laura Fa i Lorena Vázquez, cada dimecres amb el seu videopòdcast ‘Mamarazzis’

Les periodistes lideren aquest projecte de tira setmanal que estarà disponible a totes les plataformes

Laura Fa i Lorena Vázquez, cada dimecres amb el seu videopòdcast ‘Mamarazzis’

ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Laura Fa i Lorena Vázquez tornaran com cada dimecres amb ‘Mamarazzis’, el videopòdcast d’EL PERIÓDICO que es pot seguir a totes les plataformes digitals.

La parella de periodistes s’ha reunit des del març passat per tractar tot allò relacionat amb la premsa rosa: «El pòdcast és en castellà perquè tothom l’entengui. Seguim a totes les plataformes, Podimo, Ivox, Spotify i Apple Podcast. També es pot seguir a la web d’EL PERIÓDICO i en el perfil oficial d’Instagram», detalla Lorena Vázquez.

‘Mamarazzis’ és el títol escollit per a aquest videopòdcast i el seu duo de presentadores n’ha explicat el motiu: «És un nom amb força i que juga amb la professió», argumentava Fa. «Volíem donar visibilitat a aquest concepte, perquè qualsevol picada d’ullet al feminisme és important», ha afegit Lorena.

La parella promet mantenir la seva essència: «És una xerrada entre dues amigues. Ens donem molta canya, tant podem parlar d’algun polític com renyar-nos», confessava Vázquez. «El nostre pòdcast tindrà una visió general i tocarem temes que en altres programes no toquen», afegia Laura Fa.

Notícies relacionades

Fa s’ha mostrat entusiasmada amb aquest nou projecte: «És una passada, perquè fins ara hem quedat una mica limitades al contingut al treballar per a una revista concreta i amb Mamarazzis creixerem en aquest sentit», ha assegurat.

Lorena ha destacat el suport per donar cabuda a aquest pòdcast audiovisual: «Agraïm la confiança que ens ha donat El Periódico de Catalunya. Volien incorporar la premsa del cor i han confiat en nosaltres. En tenim moltes ganes».

Temes:

Mamarazzis