La reina Isabel II posposa noves audiències virtuals perquè segueix amb covid

La reina Isabel II posposa noves audiències virtuals perquè segueix amb covid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La reina Isabel II va posposar aquest dijous, per segona vegada en aquesta setmana, dues audiències virtuals que tenia programades, mentre continua amb covid-19.

«Les dues audiències virtuals que estaven programades prèviament per a aquest dijous es posposaran», va indicar un portaveu del Palau de Buckingham, segons va recollir la cadena Sky News.

Sense compromisos a l’agenda

«Sa majestat continua portant a terme tasques lleugeres», va afegir, abans de confirmar que Isabel II no té més compromisos a l’agenda per a aquest setmana.

Dimarts va cancel·lar els seus compromisos virtuals perquè experimentava encara «símptomes lleus» de covid-19.

El Palau de Buckingham va comunicar diumenge que la monarca, de 95 anys, havia donat positiu per covid-19, però va especificar que continuaria complint amb una agenda més descarregada al castell de Windsor.

El príncep Carles, positiu

Fa menys de dues setmanes, el príncep Carles va contraure la covid-19 per segona vegada i la duquessa de Cornualla, Camila, ho va fer dies després.

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber la cadena Sky News, també se n’han diagnosticat diversos casos a l’equip que treballa al castell de Windsor.

El positiu de la reina ha causat preocupació, donada la seva edat i pel moment delicat de salut que va passar a finals de l’any passat, quan va passar una nit ingressada a l’hospital. La malaltia d’Isabel II coincideix amb la supressió de la quarantena per als positius a Anglaterra.