Crisi del coronavirus

El príncep Carles d’Anglaterra, positiu en covid-19

Es tracta de la segona vegada que Carles, de 73 anys, contrau la malaltia ja que va donar positiu el març del 2020 però la va passar amb símptomes lleus

1
Es llegeix en minuts

El príncep Carles ha donat positiu en covid-19 aquest dimecres, la segona vegada que s’infecta, segons ha confirmat Clarence House a través de la xarxa social Twitter.

Segons ha detallat, el príncep de Gal·les va obtenir el resultat positiu durant el matí d’aquest dimecres i ja està aïllat. Com a resultat, ha hagut de posposar una visita a Winchester, per la qual cosa s’ha mostrat «decebut». «Intentarà reprogramar la seva visita tan aviat com sigui possible», ha indicat Clarence House.

Notícies relacionades

Es tracta de la segona vegada que Carles, de 73 anys, contrau la malaltia. Va donar positiu el març del 2020 però la va passar amb símptomes lleus.

Aquest mateix dimecres, el ministre principal de Gal·les, Mark Drakeford, també ha resultat positiu per covid-19 després de sotmetre’s a una PCR. Ja es troba aïllat, segons ha confirmat un portaveu de la seva oficina, que ha afegit que treballarà de manera remota, segons ha recollit la BBC.