Segons Buckingham

Isabel II cancel·la els seus compromisos virtuals per la persistència dels símptomes de covid-19

La reina encara experimenta símptomes lleus similars als d’un refredat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La reina Isabel II d’Anglaterra es perdrà un compromís virtual que estava programat per a aquest dimarts perquè encara experimenta símptomes lleus similars als d’un refredat després de donar positiu per covid-19, segons ha expressat un portaveu del Palau de Buckingham.

El palau va anunciar que la reina havia donat positiu diumenge, però s’esperava que continués amb compromisos més lleugers, una cosa que denotava que l’actual monarca més antiga i regnant més longeva del món no es trobava greument malalta.

Missatge de condolences al Brasil

Ella va enviar un missatge de condolences al Brasil dilluns per dir que estava profundament entristida per les recents inundacions fatals i que planejava continuar amb altres audiències diplomàtiques virtuals programades amb ambaixadors estrangers, han explicat a palau.

En les pròximes hores, segons com evolucioni el seu estat, s’aniran coneixent els compromisos de la seva agenda més pròxima que anirà atenent, com la seva conversa setmanal amb el primer ministre, Boris Johnson, de dimecres.

Notícies relacionades

La notícia del positiu de la reina ha aguditzat les preocupacions sobre la salut de la monarca, tan sols dues setmanes després de de complir els 70 anys al tron britànic.

La reina, de 95 anys i que està completament vacunada contra el coronavirus, va fer broma la setmana passada amb el personal del palau dient que «no es podia moure gaire». Cal recordar que a l’octubre va passar una nit a l’hospital per una malaltia no especificada.