Preocupació per Isabel II

Camil·la, dona de Carles d’Anglaterra, dona positiu per covid-19

  • La duquessa, de 74 anys, va contraure el coronavirus pocs dies després que el seu marit, l’hereu al tron britànic, es contagiés per segona vegada

Camil·la, dona de Carles d’Anglaterra, dona positiu per covid-19

REUTERS /CHRIS CLARK

1
Es llegeix en minuts

La duquessa de Cornualla, Camil·la, dona del príncep Carles, ha donat positiu per covid-19 per primera vegada, segons va anunciar aquest dilluns un portaveu de Clarence House, la seva residència oficial a Londres.

La duquessa, de 74 anys, va contraure el coronavirus pocs dies després que el seu marit, l’hereu al tron britànic, es contagiés per segona vegada.

«Sa Altesa Reial, la duquessa de Cornualla, ha donat positiu per covid-19 i s’ha aïllat. Continuem amb les directrius del Govern», va apuntar la font oficial en un comunicat.

Camil·la, que ha rebut ja la pauta completa de vacunació, així com la dosi de reforç, segons fonts oficials, va portar a terme diversos compromisos de treball dijous passat, el mateix dia que el seu marit va donar positiu pel virus.

Aquell mateix dia, la duquessa havia indicat que «afortunadament» ella havia donat negatiu.

Notícies relacionades

Els positius del príncep Carles i la seva dona han suscitat preocupació per l’estat de salut de la reina Isabel II, de 95 anys, amb qui van estar en contacte directe amb prou feines dos dies abans que el seu primogènit donés positiu.

Un portaveu del palau de Buckingham –residència oficial de la monarca a Londres– va assenyalar dijous passat que aquesta no havia mostrat cap símptoma associat a la malaltia, si bé va refusar confirmar si la sobirana havia donat positiu o negatiu en un test, al·ludint a qüestions de privacitat mèdica.

Temes:

Coronavirus