Angelina Jolie mostra la seva solidaritat amb La Palma: «El meu cor està amb ells»

  • L’actriu estrena el 5 de novembre la cinta ‘Los Eternos’, l’última superproducció de Marvel, rodada a les Canàries a finals del 2019

Angelina Jolie mostra la seva solidaritat amb La Palma: «El meu cor està amb ells»
2
Es llegeix en minuts

Els estralls de l’erupció de La Palma traspassen fronteres més enllà de les Canàries i Espanya. A moltes parts del planeta se segueixen amb preocupació les conseqüències de l’erupció del volcà de Cumbre Vieja. Així ho va demostrar l’actriu Angelina Jolie que protagonitza la pròxima estrena de Marvel, ‘Los Eternos’, i que va ser rodada a l’arxipèlag. 

«Et sents impotent, el meu cor està amb ells, és una gran tragèdia, no em puc imaginar el que estan passant les famílies», va apuntar l’artista que interpreta Thena en la nova entrega que promet revolucionar l’Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM).

El novembre del 2019 el llargmetratge es va filmar en part en diferents enclavaments de l’illa de Fuerteventura, com la platja de La Solapa o la presa de Las Peñitas, així com en l’entorn del volcà del Cuervo, a Lanzarote

A més de la mateixa Angelina Jolie (Thena), el film és ple de rostres coneguts en el panorama de Hollywood: Richard Madden (Ikaris)Kumail Nanjiani (Kingo)Salma Hayek (Ajak)Senyor Lee i Kit Harington (Dane Whitman), entre d’altres.

D’altra banda, el full de ruta de l’equip va suspendre en últim moment el trasllat a Tenerife com a tercer enclavament del rodatge a les Canàries, amb motiu de la normativa del Teide i la seva incompatibilitat amb l’ús de drons.

‘Eternals’ s’erigeix en la primera pel·lícula de Marvel Studios dirigida per una guanyadora de l’Oscar, la cineasta xinesa Chloé Zhao, recent guanyadora en la categoria de millor direcció per la seva pel·lícula ‘Nomadland’. Aquest reconeixement de l’Acadèmia de Hollywood ha suscitat una gran expectació entre els seguidors de l’univers de Marvel, segons revelen diversos mitjans especialitzats.

Quant a l’argument del film, aquesta trama es diferencia de la resta d’entregues que aquesta vegada situa el focus «en el que passa després de la Guerra de l’Infinit i el costat còsmic de la franquícia cinematogràfica». Així, els «eterns» són antics alienígenes que habiten la Terra en secret des de fa milers d’anys i, després dels esdeveniments d’Avengers: Endgame, una tragèdia inesperada els obliga a abandonar les ombres per reunir-se contra l’enemic més antic de la humanitat: els «deviants».

Notícies relacionades

Als còmics, els «eterns» van ser creats com una part de la mitologia còsmica de Jack Kirby, però, igual com els Guardians de la Galàxia, mai van ser tan populars com altres grups d’herois com Avengers, els X-Men o els Quatre Fantàstics. No obstant, l’estrena s’erigeix en una de les més esperades de l’any.

La pel·lícula s’estrena als cines el pròxim 5 de novembre